banner388

Samsun'da tır dehşeti! 4 yaralı

Samsun'da tırın yoldan çıkması sonucunda meydana gelen trafik kazası sonucunda 4 kişi yaralandı.

Samsun'da tır dehşeti! 4 yaralı

Samsun'da tırın yoldan çıkması sonucunda meydana gelen trafik kazası sonucunda 4 kişi yaralandı.

15 Ekim 2018 Pazartesi 20:42
Samsun'da tır dehşeti! 4 yaralı

Samsun Haber-Samsun'da tır önce bariyerlere çarptı ardından çam ağaçlarını biçerek karşı şeride geçerek otomobil ile çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde meydana gelen kaza ile ilgili edinilen bilgilere göre Samsun'da Kavak'a seyreden M.H. (47) yönetimindeki 06 YZK 06 çekici ve 55 JZ 118 dorse plakalı tır, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yoldan çıkarak refüjdeki bariyerleri ve çam ağacını biçip karşı şeride geçti. Tır karşı taraftan gelmekte olan K.B. yönetimindeki 55 ST 779 plakalı otomobile çarptı. Bu sırada arkadan gelen A.S. yönetimindeki 55 AV 458 plakalı otomobil tırın çarptığı otomobile çarptı. Kaza sonucunda yaralanan K.B., H.B., F.B., D.Y. ambulansla 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.