banner388

Samsun'da tanınmış ailelerden silahlı çatışma: Şok detaylar

Samsun'un Çarşamba ilçesinde çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti. Ölen iki kişinin babası olduğu öğrenilen Turan Tekcan teslim oldu.

Samsun'da tanınmış ailelerden silahlı çatışma: Şok detaylar

Samsun'un Çarşamba ilçesinde çıkan silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti. Ölen iki kişinin babası olduğu öğrenilen Turan Tekcan teslim oldu.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 10:02
Samsun'da tanınmış ailelerden silahlı çatışma: Şok detaylar

Samsun haber - Samsun'un Çarşamba ilçesinde edinilen bilgiye göre Kerem Öztürk ile Ömercan Tekcan arasında yol verme yüzünden tartışmaya başladı. Ömercan Tekcan'ın kuzeni olduğu öğrenilen Alptuğbey ve Göktuğbey Tekcan da tartışmaya dahil oldu. Tartışmada Salih Semercioğlu isimli bir kişi de Kerem Öztürk'ten yana oldu. Daha sonra Salih Semercioğlu'nun babası Mehmet Semercioğlu'nda tartışmaya katılmasıyla silahlı çatışma çıktı.

3 KİŞİ ÖLDÜ

Bir pompalı tüfeğin ve çok sayıda silahın kullanıldığı çatışmatı 46 yaşındaki Murat Aşar isimli bir kişi ayırmaya çalıştı. Polis ekiplerinin olaya müdahale etmesiyle 4 yaralı hastaneye kaldırıldı. Hastanede 46 yaşındaki Murat Aşar, Alptuğbey Tekcan ve kardeşi 18 yaşındaki Göktuğbey Tekcan hayatını kaybetti.

TESLİM OLDULAR

Olaydan kısa bir süre sonra Kerem Öztürk ve babası İbrahim Öztürk polise teslim oldu. Olaya karıştığı iddiasıyla şüpheliler arasında bulunan hayatını kaybeden Alptuğbey ve Göktuğbey Tekcan'ın babası Turan Tekcan polise giderek teslim oldu. Ömercan Tekcan'ın hala firari olduğu öğrenilirken Tekcan ve Semercioğlu ailelerinin arasında eskiye dayalı bir husumet olduğu bilgisine ulaşıldı.

TAKVİYE YAPILDI

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne destek olması için takviye polis gönderdi. Çarşamba ilçesinde iki ailenin olası bir çatışmaya girmemesi için güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı. 


Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınırken soruşturma devam ediyor. 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Göktuğbey Tekcan'ın bir hafta önce sosyal medya adresinden Alptuğbey Tekcan'ı etiketliyerek, "Ağabeyim benim derddaşım, en iyi arkadaşım, gardaşım birlikte can cana, kan kana yürüyeceğiz her yolda. Rabbim birliğimizi bozmasın gücüm, kudretim ağabeyim" yazması dikkatleri çekti.

Son Güncelleme: 08.08.2018 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Itsavar 2017-07-25 07:28:52

Kin gutmusler yoksa oly bukadar buyumezdi yazik samsun hep boyle Allah bunlarin hepsinin belasini versin pompaluyi alan oldurmeyw gidiyo politte anca olay bittikten sonra mudahale 2 3 kisi olmeden mudahale yok

Avatar
nihatbalcı 2017-07-30 21:22:10

Polis niye atacak kendini ateşe hiç de atmasınlar eskiden gayet de asayiş sağlıyordu polis şimdi insan hakları diye dokunsalar suçlu oluyorlar

Avatar
ahmet yılmaz 2017-08-01 12:37:26

nihat balcı senin de başına bu tür bir olay gelse, polis "ateş ediliyor aman başımıza iş almayalım"diyip uğraşmasa. buna ne dersin