banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da su zammına karşı imza kampanyası

Samsun'da suya yüzde 25 oranında zam yapılmasının ardından vatandaşlar büyük tepkiler gösterdi. CHP Samsun teşkilatı tarafından Samsun'da suya yapılan zamma karşı başlatılan imza kampanyasına büyük ilgi gösteriliyor.

banner269

Samsun'da su zammına karşı imza kampanyası

Samsun'da suya yüzde 25 oranında zam yapılmasının ardından vatandaşlar büyük tepkiler gösterdi. CHP Samsun teşkilatı tarafından Samsun'da suya yapılan zamma karşı başlatılan imza kampanyasına büyük ilgi gösteriliyor.

04 Temmuz 2019 Perşembe 12:55
Samsun'da su zammına karşı imza kampanyası

CHP İlkadım İlçe ve İl Yönetim Kurulu, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu su zamlarının geri alınması için İmza kampanyası başlattı.

AK PARTİ ZARAR ETTİRDİ

Kampanya öncesinde bir açıklama yapan CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel," AKP'li Başkanlar tarafından yönetilen Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin, iştirakleri olan şirketler SAMULAŞ ve SASKİ Son yıllarda kötü yönetilme, yanlış yatırımlar  ve usulsüz harcamalar nedeniyle zarar ettirilmiş, korkunç boyutlarda borçlandırılmıştır.

Son seçilen AKP'li Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın  Mustafa Demir'e rağmen AKP Genel Merkezi tarafından atanmış bürokratlar ve Sayın Mustafa Demir, sanki SASKİ'nin zararının Sorumlusu Samsun halkıymış gibi faturayı Samsun halkına ödetmek istiyor. Biz CHP İlkadım İlçe Örgütü olarak Sayın Başkanın bir an önce bu hatalı kararından vaz geçmesini istiyoruz." dedi.

TİCARETHANE DEĞİL

Suyun bir yaşam hakkı olduğunu ifade eden Fatih Türkel, "Samsunu ekmeğini yememiş, suyunu içmemiş bürokratlar ve Mustafa Demir  Belediyeyi bir şirket gibi görmekte, şirket anlayışıyla yönetmektedir. Su haktır; Su yaşamdır, Büyükşehir belediyesi ticarethane değildir. Sayın başkan ve yönetimi bu kararından vazgeçene kadar İlkadım'ın Her bölgesi bizim için mücadele alanıdır. Su zammının geri alınması için İmza Kampanyası başlattık.

Bu Kampanya Bugünden itibaren 3 gün gazi Müzesi önünde daha sonra çeşitli platformlarda zam geri alınıncaya kadar devam edecektir. İmza kampanyası ile başlayan eylemlerimiz Samsunluların en doğal hakkı olan ucuz su kullanma hakkına kavuşana kadar  devam edecektir. Tüm Samsunluları suyuna ekmeğine sahip çıkmaya davet ediyoruz." diye konuştu.

                                                                                                                            

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
onur33 2019-07-04 13:51:57

normalde 25 tl gelen fatura 63tl geldi, endekse bakınca 2 kat kullanmışız ve suyum metre küpüne acaip zam gelmiş, açık ve net belli biz 2 kat kullanım yapmadık, yillardır ödediğimiz faturalar hep 25 tl açıkca bizden çalıyorsunuz akp, yandaşına yediriyorsun, yaptığın sorumsuzluk ve hadsizlerin bedelini bize ödetiyorsun ve hala doymuyorsun!!!!!

Avatar
samsun_55 2019-07-04 14:46:36

Bu kadar terbiyesizlik olurmu paramızı sağa sola harcamış çarçur etmişsiniz geçen ay aynı tüketim miktarına rağmen bu ay tam 28 tl fazla su faturası gelmiş.Hani sizin vatandaşa hizmetiniz bu paraları hangi soysuz,şerefsiz kim ile yemiş ise çoluğumuzun, cocuğumuzun rıskı burunlarından gelsin inşAllah.Müslüman görünümlü Allahsız kitapsızlar.

Avatar
Vatandaş 2019-07-04 15:02:50

Memura yuzde 1 eflasyon zammı suya yuzde 25 neyin zammi artik yettiremiyoruz

Avatar
Kral 55 2019-07-04 15:50:37

17 yildir size para odemekten biktik Akp.Gidin de kurtulalim artik!

Avatar
Ahmet 2019-07-04 17:12:10

Yazık ne geregı vardı bukadar zamma

Avatar
Metin 2019-07-04 19:27:18

İnanın o imzayı atan vatandaşların çoğu AKP ye oy vermişlerdir kendileri etti, kendileri buldu

Avatar
Artık yeter 2019-07-04 19:46:33

Aynı tüketime rağmen 85 lira gelen faturam zamlardan sonra 135 lira geliyor sizin adaletiniz bunu halkmı harcadı belediyenin paralarını 17 yıldır iktidardasınız sadece ve sadece işiniz halkı kandırmak yazıklar olsun sizin gibi iktidara hakkımı öbür dünyada alacağım sizden

Avatar
Ufuk 2019-07-04 23:21:14

İktidar partisi ne faydası oldu millete
İşsizlik 5 katı arttı işsizliğe ne çözüm bula bildimi
Fabrikaları sattı köylüyü bitirdi
Baldırı çıplak Akp vekilleri tirilyonluk oldu
Allah yedirmesin can Veremesinler
Samsun da ev kirasını ödeyemediği için adamın biri kendisini aşıyor
Ekonomi bakanı tv ye çıkıyor süperiz Harika ekonomimiz var
Neresi iyi söyleyin