banner388

Samsun'da olaylı seçim: 6 yaralı, 1 gözaltı

Samsun'da 3 No'lu Dolmuş Hattı Dernek Başkanlığı seçimi sırasında çıkan arbedede 6 kişi yaralanırken 1 kişi ise gözaltına alındı.

Samsun'da olaylı seçim: 6 yaralı, 1 gözaltı

Samsun'da 3 No'lu Dolmuş Hattı Dernek Başkanlığı seçimi sırasında çıkan arbedede 6 kişi yaralanırken 1 kişi ise gözaltına alındı.

31 Ocak 2019 Perşembe 15:26
Samsun'da olaylı seçim: 6 yaralı, 1 gözaltı

Samsun'un İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesinde 3 No'lu Dolmuş Hattı Dernek Başkanlığı seçimi sırasında 2 grup arasında çıkan arbede çıktı. Çıkan arbedede 6 kişi yaralanırken, üzerinde silah ele geçen bir şahıs da gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, 3 No'lu Dolmuş Hattı Derneği Başkanlık seçimleri için üyeler mahallede bulunan spor tesislerine oy kullanmaya geldi. Mevcut Başkan İsmet Kodalık'ın desteklediği Recep Yaman ve Mehmet Gençosmanoğlu'nun aday olduğu seçimlerde iddiaya göre 'karşı adaya oy vermeyin' meselesi yüzünden 2 grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken kavgada iki gruptan 6 kişi başından ve vücudunun çeşitli yerlerinde hafif bir şekilde yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralıların tedavisini yaptı. 

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Gergin başlayan seçimlerde kontrol sağlandığı sırada ise ara sokakta silahlı olayla ilgili olduğu iddia edilen M.Ç., polis ekiplerinin kovalaması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Yoğun güvenlik önlemi alınan seçimler, yeterli çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle yarıda kaldı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ederken şahısların birbirinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat 2019-01-31 19:07:38

Biz bu hatlara binmeye korkuyoruz. Alayi serseri korkunçlar trafikde. Dünyada dolmuşmu kaldi. Bu memleket dolmusculuk adi ile trafik terörü yaşiyor. Devlet toplu taşima ile çözüm bulmali ne dolmusu. Kim karisini kizini enanet eder düvenip

Avatar
samsunlu 2019-02-01 03:01:03

Yaw sizin dolmus dediginiz ne?Kaldirin su dolmuslari trafik rahatlasin bunlarin hepside mafya bozuntulari.

Avatar
Hacı abi 2019-02-01 07:36:57

Allah bunları islah etsin.sanki bütün yollar bunların..o kadar pervasızlar trafikte

Avatar
Adam 2019-02-01 23:57:30

Ya devlet başa ya kuzgun leşe
Bu seçim kavgayla yapacaksan seçim yapma diğerini öldür diğeri de içeri gitsin. Bu kadar basit