banner388

Samsun'da kedi ve köpeğin dostluk dayanışması kazandı

Samsun'un Bafra ilçesinde ekipler tarafından alınan Karabaş isimli köpek, Pamuk isimli kedi arkadaşına geri döndü.

Samsun'da kedi ve köpeğin dostluk dayanışması kazandı

Samsun'un Bafra ilçesinde ekipler tarafından alınan Karabaş isimli köpek, Pamuk isimli kedi arkadaşına geri döndü.

16 Aralık 2017 Cumartesi 10:02
Samsun'da kedi ve köpeğin dostluk dayanışması kazandı

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesi Çilhane Mahallesi'nde televizyon tamirciliği yapan İbrahim Arabacı'nın işyerinin önünde baktığı Karabaş isimli köpekler görevli kişiler tarafından alınmıştı.

Mahalle esnafının köpeğin sahipli olduğunu söylemesine rağmen görevliler Karabaş isimli köpeği yakalayarak araca bindirdi. Bu esnada Karabaş'ın Pamuk isimli kedi arkadaşı adeta görevlilere direndi. Karabaş'ın görevlilerin yolda başka bir köpeği almak istediği sırada araçtan atlayarak kaçtığı öğrenildi.

PAMUK'A KAVUŞTU

Karabaş mahallesine geri dönerek Pamuk isimli kedi arkadaşına tekrar kavuştu. İbrahim Arabacı yaptığı açıklamada “Hayvan barınağına gittim. Orada nöbetçi arkadaşa ‘köpeğimi almışlar’ dedim. Bana ‘buradaysa verelim ama bugün veremeyiz, daha sonra alırsın’ dediler. ‘Tamam, önemli değil, köpeğim sağ salim burada olsun’ dedim. Orada baktım köpeğimi bulamadım. Daha sonra Bafra’ya geri geldim. Barınağın aracının şoförüne ulaştım. Gece şoförü arayarak köpeğimi sordum. Şoförde bana ‘biz köpeği kaçırdık’ dedi. Ben de ‘kaçtıysa kesin eve gitmiştir’ dedim. Eve gittiğimde evdeydi. Çok korkmuştu, boğazında yaralar vardı. Veterinerden merhem aldım, yaralarını kapatmaya çalıştım. Alırlarken boğazında yaralar oluşmuş. Pamuk’la bir araya geldikleri için mutlu oldular. Pamuk onu çok seviyor, beraber yemek yiyorlar. Karabaş korkak bir köpek. Başka bir köpek geldiğinde Pamuk ona saldırıyor, onu koruyor. Onu sahiplenmiş, öyle geçiniyorlar. Burada komşular da onları seviyor ve birlikte bakıyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 16.12.2017 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.