banner388

Samsun'da kanlı gece: 1'i polis 2 kişi yaralandı

Samsun'da bir apartmanda komşular arasında gürültü yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu kavgayı ayıran 1 kişi ile olaya müdahale eden 1 polis bıçakla yaralandı. 

Samsun'da kanlı gece: 1'i polis 2 kişi yaralandı

Samsun'da bir apartmanda komşular arasında gürültü yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu kavgayı ayıran 1 kişi ile olaya müdahale eden 1 polis bıçakla yaralandı. 

06 Aralık 2018 Perşembe 08:44
Samsun'da kanlı gece: 1'i polis 2 kişi yaralandı

Samsun'un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bir apartmanda komşular arasında gürültü yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu kavgayı ayıran 1 kişi ile olaya müdahale eden 1 polis bıçakla yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, apartmanda gürültü yaptığı iddiasıyla apartman yöneticisi 51 yaşındaki S.K., gürültü yapan 44 yaşındaki R.U.'yu uyardı. Bu sırada R.U., S.K.'ye saldırdı. 

Kavgayı ayırmak isteyen aynı apartmandan oturan 61 yaşındaki A.K., R.U.'nun bıçaklı saldırısına uğrayarak sol yanağından bıçakla yaklaşık 8 santim kesilerek kanlar içinde kalıp hastanelik oldu. Bu sırada olaya müdahale eden bir polis memuru bıçaklı saldırıda dudağından yaralanarak hastanelik oldu. A.K., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine, yaralı polis memuru ise Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. R.U. da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
 
Yüzünden bıçaklanan A.K., komşuları arasındaki kavgayı ayırırken R.U.'nun kendisini kazara değil, kasten yaraladığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yalan mı? 2018-12-06 13:02:38

Bugün polis olay yerine gider. Sabah sıcak yatağını bırakmış ve bu soğukta üşümüştür. Araçta kalorifer çalışmakta ve mazot yanmaktadır. Adrese vardığında şahitleri araştırır, delilleri toplar. Ve karakola dönerler. Birkaç gün içinde karakoldaki memurlar vakayı adliyeye iletirler. Karşıdaki saray yavrusu adliye de memurlar bilgisayar karşısında harıl harıl çalışarak kafa ve göz yorarak sayfalar dolusu metin hazırlarlar. Mesai yazmaktadır… Zaman sonra sayın savcımız iddianameyi hazırlayarak mahkemeye sunar. Hâkimler ve taraflar salonda toplanırlar. Yaz kızım diye başlayıp gereği düşünüldü diye biten davanın sonucunda iyi halli, takım elbiseli zanlı serbest bırakılır. Olan yaralanmış, acı çekmiş, işinden gücünden olmuş, psikolojisi etkilenmiş ve maddi manevi zarar görmüş mağdura, yanan mazota, harcanan mesaiye, devletin memurlarına ve vatandaşın adalete olan güvenine olmuştur. Geçmiş olsun.