banner388

Samsun'da Irmağa Düşen Genç...

Samsun’da meydana gelen olayda bir kişi polisi arayarak birlikte alkol aldığı kişinin ırmağa düştüğünü ihbar etti.

Samsun'da Irmağa Düşen Genç...

Samsun’da meydana gelen olayda bir kişi polisi arayarak birlikte alkol aldığı kişinin ırmağa düştüğünü ihbar etti.

13 Mart 2017 Pazartesi 20:38
Samsun'da Irmağa Düşen Genç...

Samsun Haber- Samsun’da meydana gelen olayda bir kişi polisi arayarak birlikte alkol aldığı kişinin ırmağa düştüğünü ihbar etti.

Dalgıç Polis Ekibi Sevk Edildi

Söz konu olay bugün Canik İlçesi Yeni Mahalle'de meydana geldi. İddiaya göre Mert Irmağı kenarında alkol alan Hasan D. polisi arayıp, yanında bulunan Suriye uyruklu bir kişinin ırmağa atladığını söyledi. İhbarın ardından alarma geçen sivil ve resmi ekiplerin yanı sıra dalgıç polisler olay yerine geldi. Dalgıç polisler sudan, sivil ve resmi ekipler de el fenerleriyle karadan kayalıkların arasında arama yapmaya başladı. Bir süre sonra ifadesini değiştiren Hasan D., "Düştüğünden emin değilim. Ben büfeden 2 bira alıp ırmak kenarına geldim. Buradaydı. Beni de yanına çağırıp Suriyeli olduğunu, adının da Muhammed olduğunu söyledi. Çok fazla Türkçe bilmiyordu. Birlikte içtik. Daha sonra tuvaletini yapmak için kayalılara çıktı. Ben bu arada cep telefonumdan müzik dinliyordum. Dinlediğim müzik bitince etrafıma baktığımda kimseyi göremedim. Suya düştüğünü de görmedim. Ama düştüğünü zannettim" diye konuştu.

Olay yerinde olan ve balık tutan bazı vatandaşlar da ırmak kenarından bir kişinin çıkıp motosikletine binerek ayrıldığnı söyledi. Polis ırmakta yaptığı aramadan bir sonuç elde edemeyince arama çalışması bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.