banner388

Samsun'da insanlık ölmemiş dedirten olay

Samsun'da bir hayırsever, mahalle sakinlerinin iki bakkala olan tüm borçlarını ödedi.

Samsun'da insanlık ölmemiş dedirten olay

Samsun'da bir hayırsever, mahalle sakinlerinin iki bakkala olan tüm borçlarını ödedi.

07 Mayıs 2020 Perşembe 22:47
Samsun'da insanlık ölmemiş dedirten olay


20 BİN TL ÖDEDİ

Samsun'un Havza ilçesinde ikamet eden bir hayırsever, iki bakkalın veresiye defterinin tüm borçlarını ödeyerek, satın aldı. Hayırsever vatandaş yaklaşık 20 bin TL ödedi.

Mahallede bir bakkal işletmecisi olan Burak Kurt, dükkanına gelen bir hayırsever vatandaşın, 30 kişinin yaklaşık 10 bin lira borcunu ödediğini söyledi. Borçlarının ödendiğini öğrenen mahalle sakinlerin önce şaşırdıklarını belirterek sonra hayırsevere dua ettiklerini söyledi.

HERKES DUACI

Diğer bir bakkal işletmecisi olan Murat Yılmaz ise Ilıca Mahallesi'nin 150 hanelik bir mahalle olduğuna söyleyerek "Hayırsever, veresiye defterindeki zengin fakir ayırt etmeden herkesin borcunu kapattı. Herkes duacı." diye konuştu. Bakkaldan alışveriş yapan mahalle sakinlerinden Hüsamettin Çiçek de hayırsevere dua ederek, "Çok güzel yapmış, helal olsun. İmkanı olan herkesin yapması gerekir. Allah razı olsun." dedi.

Mahalle sakinlerinden olan Seyit Ahmet Ünal,  bu tür hayırseverlerin artmasını dileyerek "Veren de borcu ödenen de birbirlerini tanımıyor. Olması gerektiği gibi. Allah razı olsun, Allah sayılarını artırsın." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nilufer 2020-05-08 02:28:16

Beş lira içra borcum vr durumum kötu bizede yardım etse Allah rızası için

Avatar
Nuray 2020-05-08 11:43:13

Allah razi olsun. Rabbim böyle insanların sayısını artırsın.

Avatar
Kemal 2020-05-08 23:50:25

Allah senin gibi hayır severleri başımızdan eksik etmesin Allah sana daha çok versin