banner388

Samsun'da 'Her Eve Bir Patili' etkinliği

Mavi Yaşam Hayata Değer Katanlar Dayanışma Derneği fark yaratmaya, ses getiren işlere imza atmaya devam ediyor. 

Samsun'da 'Her Eve Bir Patili' etkinliği

Mavi Yaşam Hayata Değer Katanlar Dayanışma Derneği fark yaratmaya, ses getiren işlere imza atmaya devam ediyor. 

17 Şubat 2024 Cumartesi 20:50
Samsun'da 'Her Eve Bir Patili' etkinliği

Yönetime geldiği günden beri taklitçilikten uzak işleri, yapılmamışı yapmayı hedefleyen dernek yönetimi bugün de, 17 Şubat Dünya Kediler Günü dolayısıyla yaş almış büyükleri ve çocukları bir araya getirdiği 'Her Eve Bir Patili' etkinliğiyle bir aradaydı. 

Proje ortakları İstiklâl İlkokulu 4-B sınıfı öğretmeni ve  öğrencileriyle, kendisi de bir pati dostu olan, Bahçelievler mahallemizin değerli muhtarı Berna Macit Çokgezen hanımın da katılımıyla,  Bahçelievler mahallesindeki lvmlionveteriner kliniğinde Veteriner Hekim Deniz  Şahin Yayla hanımın konuğu oldular. 

Her fırsatta yaş almış büyüklerimizi ve çocukları bir araya getiren dernek yönetimi: "Nesillerimizin duyarlı, farkındalığı yüksek , hayvanlara dost, merhametli ve vicdanlı yetişmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" diyerek, etkinlikte patili dostların ağzından çocuklarımıza yazılmış mektubun okunmasıyla duygulu anlar yaşadılar. 

Ev sahibi Deniz Şahin Yayla, çocuklarımızın sorularına sabır ve içtenlikle cevap vererek bilinçlenmelerine yardımcı olurken, ziyaretin sonunda öğrencilere sokak kedilerine verilmek üzere, kedi maması dağıttı. Dernek başkanı Ömür İşnel de kendisine ilgisi ve konukseverliğinden dolayı, dernek adına teşekkür belgesini sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.