banner388

Samsun'da hastanede yangın! 7 kişi zehirlendi

Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde yangın çıktı. Yangında 2'si hasta olmak üzere 7 kişi dumandan zehirlendi.

Samsun'da hastanede yangın! 7 kişi zehirlendi

Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde yangın çıktı. Yangında 2'si hasta olmak üzere 7 kişi dumandan zehirlendi.

20 Ekim 2018 Cumartesi 22:34
Samsun'da hastanede yangın! 7 kişi zehirlendi

Samsun Haber-Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde yangın çıktı. Yangın sonucunda 2'si hasta olmak üzere 7 kişi dumandan zehirlenirken kadın hastalardan biri kargaşa sırasında hastaneden kaçtı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'ne yeni yapılan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinin 5. katındaki hasta odasında meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre hastanın yatağı tutuştu ve yangın çıktı. Hastane çalışanları hızlıca hastaları hızlıca tahliye etti. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Bakanlığı ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek büyümeden söndürdü. Yangında 2'si hasta 2 özel güvenlik görevlisi, 1 kat görevlisi ve 1 tane de servis elamanı olmak üzere toplam 7 kişi dumandan zehirlendi

Zehirlenenler 112 acil servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yangın sırasında kargaşadan yararlanan bir kadın hasta ise hastaneden kaçtı. Polis kaçan hastayı bulmak için çalışma başlattı. Yangınla ilgili soruşturma devam ediyor. 


 

Son Güncelleme: 21.10.2018 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akif 2018-10-21 12:17:59

Daha dün açıldı ne ara yaktiniz bu hastanenin kaderinde var galiba eski yerindeykende yakiyorlardi

Avatar
erhan... 2018-10-22 10:12:35

Yatan hasta odalarına çakmak sigara sokulmamalıdır.Daha öncede akıl hastaları bikaç kez odalarını yaktılar.Çok büyük bi ihmalkarlık...