banner388

Samsun'da hastane personelini bıçaklayan şahıs yargılanmaya başlandı

Geçtiğimiz günlerde hastanede santralde görevli kadına bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren kişinin yargılanması başladı

Samsun'da hastane personelini bıçaklayan şahıs yargılanmaya başlandı

Geçtiğimiz günlerde hastanede santralde görevli kadına bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren kişinin yargılanması başladı

23 Mayıs 2017 Salı 16:03
Samsun'da hastane personelini bıçaklayan şahıs yargılanmaya başlandı

Samsun'da bulunan Gazi Devlet Hastanesi santralinde görevli bir personele 4 Ocak tarihinde karnından ve bacağından olmak üzere saldırı 
gerçekleştirilmişti. Olay sonrası tutuklanan saldırgan hakkında ''adam öldürmeye teşebbüs'' suçundan bir dava açılmıştı

''Amacım öldürmek değil''

Bugün söz konusu saldırı için açılan davanın ilk duruşması yapıldı. Duruşmada kendini savunan saldırgan E.C amacının öldürmek olmadığını belirtti. Savunmasında, "E.Ö. ile 6 yıldır arkadaşım. 2.5 yıl birlikteliğimiz oldu, sonra ayrıldık. O.Y adlı biri ile birlikteliği vardı. Ondan ayrılıp benimle arkadaş oldu. Sonra onunla barışınca benden ayrılmak istedi. Olay günü hasta olduğum için hastaneye gittim. Kendisiyle burada karşılaştık. Tartıştık ve boğazıma karıldı. Ben de her zaman üzerimde taşıdığım bıçağımı çıkartıp kendisinden kurtulmak için bacaklarına doğru vurmak istedim. Bu sırada eğilince bıçak karnına geldi. Amacım öldürmek değil. Bıçaklayınca da hastanenin güvenliğine polis çağırın dedim. Öldürmek isteseydim öldürebilirdim. Pişmanım. Kendisinden özür diliyorum" dedi.

Söz konusu olayda saldırıya uğrayan kişi ise davanın duruşmasında olay anını anlattı.''"Sanıkla 6.5 yıl önce tanıştım. Önce O.Y. ile görüşüyordum. Ondan ayrılınca sanıkla görüşmeye başladım. Kendisiyle de 3.5 yıldır görüşmüyordum. O.Y. ile aramızı düzelince kendisinden ayrıldım. Peşimi bırakmadı ve tehditler dolu mesajlar attı. Beni ve O.Y.'ye zarar verip öldürmekle tehdit ediyordu. Olay günü hastaneye geldi. Burada saçımdan tutup bana saldırdı. Karnımın sağına ve soluna bıçağı sapladı. Sonra ayaklarımdan da bıçakladı. Olay sırasında çalıştığım hastanede rezil olmamak için bağırmadım. Ancak bıçaklanınca bağırdım ve güvenlik görevlileri geldi. Sanık da 'polis çağırın' diye bağırdı. Acilin girişinde bayılmışım" 

Karar verilmek üzere duruşma 20 Haziran tarihine ertelendi Sanığın ise tutukluk hali devam etti


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.