banner388

Samsun'da gençlerin intiharındaki sır: Yasak aşk

Samsun'un Bafra ilçesinde 20 yaşındaki erkek ve 15 yaşındaki kız intihar etti. Gençlerin yasak aşk nedeniyle intihar ettiği öğrenildi.

Samsun'da gençlerin intiharındaki sır: Yasak aşk

Samsun'un Bafra ilçesinde 20 yaşındaki erkek ve 15 yaşındaki kız intihar etti. Gençlerin yasak aşk nedeniyle intihar ettiği öğrenildi.

16 Mart 2018 Cuma 11:39
Samsun'da gençlerin intiharındaki sır: Yasak aşk

Samsun haber - Samsun'un Bafra ilçesi Fatih Mahallesi’nde bulunan Çetinkaya Köprüsünde saat 22.30 sıralarında 20 yaşındaki O.E. ve 15 yaşındaki B.Ş. Kızılırmak'a atlayarak intihar etti.

20 yaşındaki O.E. ile 15 yaşındaki B.Ş.'nin yasak aşk yaşadığı öğrenildi. İddiaya göre evli ve 1 çocuk babası olan O.E. Bursa'da çalıştığı sırada B.Ş. ile tanıştı. Daha sonra O.E. aşık olduğu B.Ş.'yi, eşini ve çocuğunu alarak Bursa'dan Bafra ilçesine yerleşti.

Eşiyle arkadaşının yasak aşk yaşadığını öğrenen evli ve 1 çocuk annesi kadın boşanmak için dava açmaya hazırlandı. O.E. ve B.Ş. kavuşamayacaklarını anlayarak akşam saatlerinde Çetinkaya Köprüsü’ne giderek intihar etmeye karar verdi. 112’yi arayan 2 genç, "Biz Kızılırmak’a atlayarak intihar edeceğiz" dedikten sonra, kendilerini köprüden aşağıya attı.

İhbarı alan 112 ekibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken 2 gencin suda yaşam mücadelesi verdiği gördüler. 45 dakika kurtulmak için çaba gösteren genç akıntıya kapılarak kayboldular.

Arama çalışmaları gece boyunca devam ederken sabah saatlerinde 15 yaşındaki B.Ş.'nin cansız bedenine ulaşıldı. Genç kızın cansız bedeni ağaç kalıntılarının arasından çıkarıldı. O.E.'nin ise montuna ulaşılırken, dalgıçlar tarafından arama çalışmaları devam ediyor.


 

Son Güncelleme: 17.03.2018 13:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatanperver 2018-03-16 12:41:39

Amaçları büyük bir ihtimalle intihar etmek değil kendilerini kabul ettirmekdi .112 ‘yi aradılar ,112 polisi aradı gittiler suyun debisi vede akıntı fazla olunca evdeki hesap çarşıya uymadı.Ne demeli ,Allah rahmetini esirgemesin.

Avatar
Yildiz 2018-03-16 15:26:45

45 dkka boyunca arama kurtarma çalışmaları yapan arkadaşlar neredeydi acaba o kadar kişi orda duruyor kimse birşey yapmıyor bir ip bile atamadinzmi hizmete yazık