banner388

Samsun'da facia gibi kaza: 7 yaralı

Samsun'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

Samsun'da facia gibi kaza: 7 yaralı

Samsun'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.

07 Temmuz 2018 Cumartesi 17:50
Samsun'da facia gibi kaza: 7 yaralı

Samsun haber - Samsun'un Atakum ilçesi Yalı Mahallesi Samsun-Sinop yolu Menderes Caddesi kavşağında yaşanan trafik kazasında 55 BBN 53 plakalı otomobille, Menderes Caddesi'nden çıkan 55 VB 927 plakalı otomobil çarpıştı. 

Meydana gelen trafik kazasında 3'ü çocuk 7 kişi yaralanırken İ.Y., K.Y., A.Y., E.Y., Z.Y. ve H.Ç., Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Diğer yaralı K.A. ise özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Çevredeki vatandaşlar kavşakta trafik lambası olmadığı için sık sık kazaların meydana geldiği söyledi. Mahalle sakinlerinden Hüseyin Günaydın, "Trafik lambası için müracaat ettik ama yapılmadı. Her hafta burada kaza oluyor. Buraya trafik lambası istiyoruz" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serhat 2018-07-07 18:47:26

KARDEŞİM BU UKOME VE KARAYOLLARI MALIMIZIN VE CANIMIZIN DÜŞMANI....Bunlardan katliamın bi limiti var.ulaşılmadan yapmıyorlar işi.ne yazarsak yazalım ilgi yok.oturdukları yerden cevap yazıyorlar.sonra çaya kahveye devam.Allah sorsun bunların hesabını demekten de yorulduk.