banner388

Samsun'da çocuk parkını yaktılar!

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda 2 genç çocuk parkını yaktı. Olayda büyük maddi hasar oluştu.

Samsun'da çocuk parkını yaktılar!

Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen olayda 2 genç çocuk parkını yaktı. Olayda büyük maddi hasar oluştu.

06 Temmuz 2017 Perşembe 12:36
Samsun'da çocuk parkını yaktılar!

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi Atasoy Sokak'ta meydana gelen olayda 2 genç, çocuk parkını yaktı.


Olayla ilgili gelen bilgiye göre gece saatlerinde meydana gelen olayda 18 yaşındaki M.P. ve 17 yaşındaki Ç.M., parkın kenarında bulunan eski koltuğu ateşe verdi. Alevler kısa sürede yayılarak parkta bulunan kaydırağa sıçradı. Yangının büyümesi üzerine gençler olay yerinden kaçarken vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.


Brthaber'de yer alan habere göre Bafra Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri güvenlik önlemlerini arttırırken itfaiye ekipleri ise söndürme çalışmalarını başlattı.


Uzun uğraşlar sonucunda söndürülen yangında yaralanan olmazken büyük maddi hasar oluştuğu belirtildi.


Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı ve polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Son Güncelleme: 07.07.2017 09:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OSMAN 2017-07-06 12:48:32

Bunlara ödetin bu zararı. Serefsiz adiler Vatan hainliğidir bu yapılan. Cocukların oynayacagı yeşil alan yok parklara dokunmayın bari.

Avatar
Atif 2017-07-06 19:08:12

Kesinlikle kamu malina zarar vermekten gerekli islemi yaptirimi uygulayin bunlara