banner388

Samsun'da camiler temizleniyor

Samsun camileri, bir hafta sonra gerçekleşecek olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası öncesinde temizlendi.

Samsun'da camiler temizleniyor

Samsun camileri, bir hafta sonra gerçekleşecek olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası öncesinde temizlendi.

30 Eylül 2019 Pazartesi 18:13
Samsun'da camiler temizleniyor

İlkadım Belediyesi, bir hafta sonra kutlanacak olan Camiler ve Din görevlileri haftası için ilçede bulunan camilerde temizlik ve hijyen çalışması başlattı.

Camilerde yapılan bu temizlik hizmeti vatandaşın gönlünü kazandı. Cami dernek başkanları ve cemaat yapılan uygulamadan memnun kaldığını belirterek İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a teşekkür etti.

"DİN GÖREVLİLERİMİZİN GÖREVİ SADECE NAMAZ KILDIRMAK DEĞİL"

Din görevlilerinin 1-7 Ekim arasında gerçekleşecek olan "Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayan Başkan Demirtaş, "Ülkenin her tarafına yayılan camilerin toplumsal dayanışmadaki etkinliğini gerçekleştirmesinde ve bu mekânların birlik ve beraberliğin sembolü olarak görülmesinde büyük sorumluluklar taşıyan din görevlilerimizin görevi sadece namaz kıldırmak değil, toplumu bilinçlendirmektir. Din görevlileri olarak sorumluluklarımızın bilincinde daha fazla çalışmalı halkımızla iç içe olmalıyız. Bu vesile ile camiler haftasında ebediyete intikal etmiş din görevlilerimizi şükran ve rahmetle anarken, halen görevine devam eden, emekli olan din görevlilerimizin de haftasını kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

CAMİLER TEMİZLENİYOR

Camilerde yapılan temizlik çalışmaları halıların süpürülmesi ve cami avlularının bakımını kapsıyor.Temizlik sonrası ise cami içerisine, islamda önemli bir anlama sahip olan gül esansı sıkılarak camilerin güzel kokması sağlanıyor.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mete Karayel 2019-09-30 21:02:21

Düşünenlerden Allah razı olsun.

Avatar
55 2019-10-01 08:11:15

Resimde temizlik görevlisi ayağında çizme ile cami içinde hiç hoş değil temizlik için olsa bile

Avatar
55 2019-10-01 09:05:08

islam dini temizlik önce temiz olacaksın der bunu en iyi imamlar hocalar biliyor cennet ucuz değil cehennem luzumsuz değil bu gidişle cennet yüzü görmeyecek hiç kimse

Avatar
RAMBO 2019-10-01 11:12:59

AYAKLARDA CİZMEYLEMI TEMIZLIK OLUYOR GALOŞ TAKSAN

Avatar
murat 2019-10-01 13:00:05

adam pis herif olduğu belli ayağında çizme ile içeeri girmiş galoş taksaydın bari sonrada çıkmış aynı çizme ile avluyu temizliyorlar... sonra onun ayak bastığı yerlere millet ayak basacak baş koyacak ..temizlikden birhaberler.. öce bu kişler temizlik nasıl yapılır eğitim verilmeli hijyen kuralları anlatılmalı..

Avatar
mehmet 2019-09-30 20:57:07

sen bize rol biçme başkan işine bak

Avatar
Hasan 2019-10-01 09:42:51

Din görevlileri haftasıymış, çok önemli bir şeymiş gibi.. Milleti din ile yönlendirmeye çalışan sistemin bireyleri.. Bu ülkeye en çok zarar veren kurumlardan bir tanesi diyanettir, ve para için bu imamlık-müezzinlik işini yapan samimiyetsiz insanlardır. (az sayıda samimi olanlar müstesna)

Avatar
Erol 2019-10-01 16:39:11

Biraz da çöp konteynerlerini temizleseniz...