banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'da bilim yolunda bir ilk

Bafra Atatürk Ortaokulu, "Rehberimiz Bilim Olsun" projesi ile bilim yolunda bir ilke imza attı.

banner269

Samsun'da bilim yolunda bir ilk

Bafra Atatürk Ortaokulu, "Rehberimiz Bilim Olsun" projesi ile bilim yolunda bir ilke imza attı.

13 Eylül 2017 Çarşamba 15:11
Samsun'da bilim yolunda bir ilk

Samsun Haber - Samsun'un Bafra ilçesinde bulunan Bafra Atatürk Ortaokulu tarafından hayata geçirilen "Rehberimiz Bilim Olsun" projesi, TÜBİTAK 4004 kapsamında Samsun'da destek gören ilk proje olmayı başardı.



Doğa ve Bilim Okulları ile TÜBİTAK 4004 desteğiyle Bafra Atatürk Ortaokulunda "Rehberimiz Bilim Olsun" projesi gerçekleştirildi.



TÜBİTAK 4004 kapsamında ilk destek alan proje ile ilgili olarak konuşan proje yürütücüsü Mehtap Yılmaz, "Samsun'da okullar bazında TÜBİTAK 4004 kapsamında destek gören ilk proje olan 'Rehberimiz Bilim Olsun Projesi'nde; Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti, Nebyan dağında eğitimler yapıldı. Ayrıca Bafra Atatürk ortaokulunda fen bilimleri deneyleri, matematik oyunları, drama, satranç, bedensel aktiviteler, resim çalışmaları ve ölçme değerlendirme çalışmaları yapılarak toplam 52 etkinlik gerçekleştirildi. Başarıyla sonuçlanan 'Rehberimiz Bilim Olsun Projesi', gelecek yıllarda tekrarlarını gerçekleştirerek daha çok katılımcıya ulaşmayı hedeflemektedir. Bu proje sonunda okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılına büyük bir enerji ile başlamış oldu" açıklamalarında bulundu.

Son Güncelleme: 13.09.2017 15:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.