banner388

Samsun'da Bayanlara Özel Tesis Yapılıyor !

Tekkeköy Belediyesi bayanların bütün aktivite, spor, kurs, eğitim birde özel günleri için kullanabilecekleri 'Hanımlar Konağı’nın inşaat çalışmalarına başlandı.

Samsun'da Bayanlara Özel Tesis Yapılıyor !

Tekkeköy Belediyesi bayanların bütün aktivite, spor, kurs, eğitim birde özel günleri için kullanabilecekleri 'Hanımlar Konağı’nın inşaat çalışmalarına başlandı.

06 Eylül 2016 Salı 17:47
Samsun'da Bayanlara Özel Tesis Yapılıyor !
Bayanların her aktivite, faaliyet, eğitim, spor ile çeşitli el beceri kursları ile özel günlerinde sadece bayanların kullanabilecekleri Hanımlar Konağı inşaat çalışmasının başlamış olduğunu belirten Tekkeköy’ün Belediye Başkanı Hasan Togar, “Bir tek bayanların kullanabilecek olduğu Hanımlar Konağımızın temel atma çalışmaları ile inşaatına başlandı. Kutlukent Şabanoğlu Mahallemizde yapımına başlamış olduğumuz bu binamız bir bodrum kat ve 3 normal kat olmak üzere toplamda 4 katlı ve 800 metre karelik kullanım alanına sahip olacaktır. Zemin katı bayanların spor yapacakları alan yani fitness salonu, birinci katı çocuk oyun alanı ve çocuklar ile ilgili faaliyet alanları, ikinci kat bayanlara yönelik olarak toplantı, eğitim ve aynı zamanda kurs sınıfları üçüncü kat ise mutfak ile kafeterya bulunacak. Kutlukent bölgemiz ile yakın çevrelerde bulunan mahallelerimizdeki bayanlar boş vakitlerini değerlendirmenin yanı sıra spor ve kurslar ile farklı eğitimlerden de ücretsiz bir şekilde yararlanabilecekler. Hanımlar konağımızda internet ile kütüphanemizde bulunacaktır. Annelerin çocukları araştırma ve ödevlerini burada yapabileceklerdir. Bayanlar kurs gördükleri esnada, spor yaparken çocuklar da onlara özel yapılmış olan katta oyun oynayabilecekler, ders çalışarak vakit geçirebileceklerdir. Hanımlar Konağının inşaatı 2017 yılının ikinci yada üçüncü ayında hizmete açılacaktır. Bu projeyi yine ilçemizin farklı mahallelerine yaparak sayısını daha fazla arttıracağız. Annelere, kardeşlere, ablalara bizler ne yapsak azdır. Çünkü onlar ki bizi yetiştiren ve büyüten, her daim yanımızda olan ilk öğretmenlerimiz ve en değerli olan varlıklarımızdır” şeklinde konuştu.



Son Güncelleme: 06.09.2016 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.