banner388

Samsun'da aranan 40 kişi yakalandı

Samsun'da polis tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 40 kişi yakalandı.

Samsun'da aranan 40 kişi yakalandı

Samsun'da polis tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 40 kişi yakalandı.

19 Aralık 2023 Salı 17:27
Samsun'da aranan 40 kişi yakalandı

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğüne bağlı resmi ve sivil polisler dün ve bugün aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda, uyuşturucu ticareti suçlarından 12 yıl 6 ay ve 10 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 2 kişi, bilişim yoluyla dolandırıcılık suçundan 5 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi, hırsızlık suçundan 5 yıl ve 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan 2 kişi, kasten yaralama suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan 1 kişi ile resmi belgede sahtecilik suçundan 2 yıl hapis cezası bulunan 1 kişi ile birlikte aranan toplam 40 kişi yakalandı.

Aramalarda, 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca ve 38 adet kesici/delici alet ele geçirildi.

Kaynak: İHA

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal çengel 2023-12-20 12:31:36

Ey gidi Çorum’a giden Sayın Vali ve ekibi.Samsun’da neler varmış neler!Gerçi şaşırmamak lazım.Kendi makam odası camının önünde ki meşhur ATATÜRK heykeline sahip çıkamayan Samsun’a mı çıkacaktı.Şimdi ki Sayın Valimiz ve Emniyet müdürümüzü de tebrik ediyorum.Samsun da göz açtırmıyorlar