banner388

Samsun Bafra’da trafik kazaları

Bafra’da meydana gelen trafik kazalarında 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Samsun Bafra’da trafik kazaları

Bafra’da meydana gelen trafik kazalarında 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

04 Temmuz 2017 Salı 09:13
Samsun Bafra’da trafik kazaları

Samsun Haber - Kazalardan biri motosiklet diğeri ise bisiklet kazası. Motosiklet kazası Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Bafra yönüne doğru motosikletiyle giden Kerim Akbaş ve motosiklette bulunan diğer yolcu Mustafa Kesmen önlerine çıkan koyuna çarpmamak için direksiyonu kırdı. Motosiklette bulunan iki kişi yola savruldu. Yaralılar sonrasında 112 Acil ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bisiklet kazası ise ilçe merkezine 38 kilometre mesafede bulunan Esençay Mahallesi’nde meydana geldi. İki bisikletin çarpıştığı kazada yaralılar hemen Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan iilk müdahalenin ardından yaralıların Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

Polisin kazalarla olan incelemesi ise sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.