banner388

Samsun'a yeni öğrenci yurdu

İhlas Vakfı, açtığı yeni yurt ile Samsun’da iki yurt ile öğrencilere hizmet edecek. 

Samsun'a yeni öğrenci yurdu

İhlas Vakfı, açtığı yeni yurt ile Samsun’da iki yurt ile öğrencilere hizmet edecek. 

26 Ağustos 2019 Pazartesi 12:23
Samsun'a yeni öğrenci yurdu

Kurulduğu günden beri "İnsanların hayırlısı, insanlara faydalı olandır" hadisi şerifini kendine rehber edinerek hizmetlerine devam eden İhlas Vakfı Samsun’da iki yurt ile öğrencilere hizmet edecek. 45 seneden beri yurt içi ve yurt dışında açtığı yurtlarda, ailesine, vatanına ve milletine faydalı 10 binlerce genç yetiştirmiş ve yetiştirmeye de devam eden İhlas Vakfı, yeni açtığı Emin Angın Erkek Öğrenci Yurdu ile Samsun'da yurt sayısını ikiye çıkardı. 

82 öğrenci barınma imkanı sağlayan Emin Angın Öğrenci Yurdu Samsun’un Atakum ilçesi, Atakent merkezinde hizmet verecek. Üniversiteye 10 dakika mesafede bulunan yurt, ücretsiz kahvaltı ve akşam yemeği ile sıcak aile ortamını da sağlayacağı kaydedildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
denizhan 2019-08-26 17:24:27

Hayırlarına 20 yıldır çöktükleri İHLASZEDELERİN paralarını da verseler ya...
Hayırmış
Garibanın parasına çök ,verme
hayır işliyoruz de.....

Avatar
Atakan inandim 2019-08-27 04:27:37

cok komik bir haber iflas vakfi sey yani ihlas vakfi..:))..halki yiyerek bu hale geldiler ..az bi arastirin haber yaparken kimlerin paralarini ic ettiler..haram zehir zikkim olsun..

Avatar
Abdullah Ademoğlu 2019-08-27 19:01:13

Ilk gençlik yıllarında barındığım ve mezun olduğum Milli manevi değerleri mi öğrendiğim İhlas Vakfı'nın bir Yurdu daha olması beni sevindirdi hayırlı olsun

Avatar
Atakan ister inan ister inanma 2019-08-27 19:09:44

Bu fetöcüler her yerde. Yukarda ihlas hakkında atıp tutanları araştırsan altından fetöcü çıkar tıpkı ihlas finansın batırılmasında altından çıktıkları gibi. Fetönün en çok ayağana basan ihlas olduğu gibi müslümanları kandırmanın önündeki en büyük engelde ihlâstı.Abuk subuk konuşanlar bilsin ki ihlâstan vatan hainide çıkmaz din hainide

Avatar
Fırat Mert 2019-08-28 13:01:23

Üniversite öğrencisi için bulunmaz bir nimet. Kaldığım süre içinde maddi beklenti olmaksızın hep güleryüz, hep tatlı dil,hep abilik gördüm.
Yorumlara bakınca ön yargı görüyorum. Bir kere gidin ve zçyaret esin hak vereceksiniz. Gerçekleri görmek istiyorsanız.
Bu yurtlardan vatanını millwtini seven insanlar çıkar. Vatan haini bulamazeınız.

Avatar
Özgür kılıç 2019-08-28 17:30:47

Samsun için bir kazanç. Öğrenciler için iyi bir imkan.