banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'a gelen otobüse operasyon

Diyarbakır Samsun seferini yapan yolcu otobüsüne alınan ihbar üzerine Tokat'ta operasyon düzenlendi.

banner269

Samsun'a gelen otobüse operasyon

Diyarbakır Samsun seferini yapan yolcu otobüsüne alınan ihbar üzerine Tokat'ta operasyon düzenlendi.

12 Eylül 2017 Salı 11:24
Samsun'a gelen otobüse operasyon

Diyarbakır Samsun seferini yapan yolcu otobüsüne Tokat'ta operasyon düzenlendi. Operasyonda Diyarbakır'da görevli Uzman Çavuş O.D., 1800 adet 9x19 milimetre çapında tabanca fişeği ile birlikte yakalandı.


Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Diyarbakır'da görevli Uzman Çavuş O.D.'nin Diyarbakır Samsun seferini yapan bir otobüs ile kente mermi getirdiği ihbarı üzerine harekete geçti.



Güvenlik güçleri, ihbar üzerine otobüsü Geyraz Mahallesinde kontrol noktasında durdurdu. Otobüste bomba arama köpeği ile gerçekleştirilen aramada Uzman Çavuş O.D.'ye ait bavulda 36 kutu olmak üzere toplam 1800 dolu tabanca fişeği ele geçirdi. 


Uzman Çavuş O.D., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTokat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2017-09-12 11:43:48

Kaçak yollardan aldığını mermiyi tekrar aldığı kişi tarafından ihbar edilerek yakalatıyor. :) Ama tabi uzman çavuşumuz uygun olduğu için almıştır o mermiyi bedava çünkü doğuda

Avatar
Vatanperver 2017-09-12 12:08:26

Arkadaş kurbanı büyük ihtimal