banner388

Samsu Börek'ten başarı hikayesi! 10 yılda 7 şube 260 personel yıllık 50 milyon ciro

10 yıl içerisinde büyük bir atılım yaparak 260 kişiye ekmek kapısı olan, 7 şube ve 1 üretim tesisi sığdıran Samsu Börek, geleneksel ev yapımı ürünleri ile emin adımlarla büyümeye devam ediyor.

Samsu Börek'ten başarı hikayesi! 10 yılda 7 şube 260 personel yıllık 50 milyon ciro

10 yıl içerisinde büyük bir atılım yaparak 260 kişiye ekmek kapısı olan, 7 şube ve 1 üretim tesisi sığdıran Samsu Börek, geleneksel ev yapımı ürünleri ile emin adımlarla büyümeye devam ediyor.

22 Ocak 2022 Cumartesi 10:38
Samsu Börek'ten başarı hikayesi! 10 yılda 7 şube 260 personel yıllık 50 milyon ciro

YILIN MARKA KURULUŞU SEÇİLDİ

Samsu Börek'in hikayesi ev hanımı olan Ümran Dedezade ve gıda mühendisi oğlu Ümit Dedezade'nin emekleri ile başladı. Şuan 7 şube ve 1 üretim tesisi ile hizmet vermekte olan Samsu Börek, Milli Mücadele Ödülleri'nde ise "Yılın Marka Kuruluşu" ödülüne layık görülmüştü.

"RAKAM KONUŞMAYI DEĞİL DEĞER KONUŞMAYI SEVERİZ"

Hedeflerinden bahseden Gıda Mühendisi ve Genel Müdür Ümit Dedezade, “Şuan aktif olarak hizmet verdiğimiz 6 şube ile yaklaşık 50 milyon yıllık ciroya ulaşıyoruz. Aslında biz rakam konuşmayı değil değer konuşmayız severiz ancak tabi ki bir rakam vermek gerekirse marka değerimizin artışıyla paralel olarak 2022 yılı için ciro hedefimiz 70  milyon olacaktır.” diyerek cirolarını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olduklarını belirten Ümit Dedezade, “Aslında tüm ev lezzetleri var. Başta su böreği olmak üzere tüm börek çeşitleri, şerbetli tatlı çeşitleri, sütlü tatlılar, ev yapımı doğal yaş pastalar, zeytinyağlılar, salata ve meze çeşitleri gibi birçok çeşitlerimizin yanında nokul, kuru kıvratma gibi yöresel ürünlerimizde mevcuttur. Ayrıca öğlen saatlerinde şubelerimizde açık büfe ev yemekleri sunulmaktadır.” diyerek açıkladı.

"ÖZEL ÜRÜNLERİMİZ DE OLACAK"

Talebe göre özel üretim ürünlerinden de bahseden Ümit Dedezade, “Bizce tüm ürünlerimiz özel ancak yaş pastamız gıda boyasız, koruyucusuz doğal içeriği ve ev yapımı kreması ile pastane pastalarından ayrılan bir lezzete sahip. Özel ürün kategorisinde ise özellikle çölyak hastalığı olan misafirlerimizin böyle bir talebi var. Bu tarz ürünler için işi en iyi şekilde yaparak izole edilmiş özel bir üretim alanı oluşturmayı ve önümüzdeki yıl içinde menümüze bu ürün grubunu da eklemeyi planlıyoruz.” dedi.

"İŞİN MUTFAĞINDA OLMAYI ÇOK ÖNEMSEDİK"

Aynı kalitede ürün ve hizmet çıkarmanın sürdürülebilir bir politika gerektirdiğini ifade eden Ümit Dedezade, “Şubeleşme denilince akla ilk olarak franchising geliyor. Samsun içi hiçbir şubemiz için bu sürece girmedik. İşin mutfağında bizzat olmayı çok önemsedik. Franchising için ciddi talepler var şehir dışı projelerimiz için değerlendirmeye başladık. Tüm değerlerimizi özümseyebilecek, felsefemizi önce Karadeniz’e sonra tüm Türkiye’ye taşıyabileceğimiz bir sistem kurmayı hedefliyoruz.” açıklamasında bulundu.

260 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR

Bünyesinde çalışanların %85’inin kadınların oluşturduğunun altını çizen Ümit Dedezade, “Şu an 260 kişilik bir istihdam sağlıyoruz bu sayının önümüzdeki yıl içinde 320-350 arasında olacağını öngörüyoruz. Bünyemizde çalışan arkadaşlarımızın %85 i kadınlardan oluşuyor. Bu noktada altını çizmek istediğimiz önemli bir konu var. Güvenli gıda üretimimizde en büyük artımız kadın çalışma arkadaşlarımızdı. İş yapış şekilleri, bağlılıkları, özverileri, titizlikleri ile bizi hiç yanıltmadılar. Kadın arkadaşlarımızın birçoğunun bu anlamda tecrübesi yoktu ancak yeteneği ve azimleri vardı. Şimdi her biri kendi ayakları üzerinde durmayı bilen maddi özgürlüğe sahip güçlü kadınlar oldular.” dedi.

ÜRÜNLER TAMAMEN GELENEKSEL EV YAPIMI

Ürünlerinde otomasyondan kaçarak tamamen geleneksel ev yapımı tariflere bağlı kaldıklarını vurgulayan Ümit Dedezade, “Diğer firmalardan ayıran başlıca değerlerimiz var. Şeffaf üretim, hijyen, her daim taze ürün, kaliteli hammadde ve doğallık. Tüm bunların yanı sıra otomasyondan mümkün olduğunca uzak kalarak geleneksel ev yapımı tariflere bağlı kalmaya gayret ediyoruz. Şeffaf üretim ile her an misafirlerimizin bizi denetlemesinin yanında, misafir ilişkileri birimimiz her siparişten sonra ürün ve hizmet için misafirlerimizin görüşlerini alıyorlar. Bu da misafirlerimizi mutlak memnuniyete götüren bir yol oluyor.” diyerek açıklamada bulundu.

Son Güncelleme: 22.01.2022 10:44
Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsun Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muradiye güngör 2022-01-22 22:17:33

Sizi severek takip ediyorum a dan z yeherşeyiniz dörtdörtlük süper fırsat buldukça şubeleri ize gidip hem ürünlerinizi tanıyorum 56 lar şube ize yakınım yemek yemeyide yap.ayıds çok seviyorum amsu börekte çalışmayı çok isterim başvurusunda yaptım ama cvp gelmedi Allahım bol bereketli kazançlar nasip etsin