banner388

Şairler Samsun'da buluşuyor

"3. Samsun Çağdaş Şairler Buluşması" etkinliği kapsamında pek çok şair Samsun'da bir araya gelecek.

Şairler Samsun'da buluşuyor

"3. Samsun Çağdaş Şairler Buluşması" etkinliği kapsamında pek çok şair Samsun'da bir araya gelecek.

21 Aralık 2017 Perşembe 16:14
Şairler Samsun'da buluşuyor

Samsun Haber - Samsun'da "3. Samsun Çağdaş Şairler Buluşması" gerçekleşecek. 


23 Aralık tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek etkinlikte; Sezai Sarıoğlu, Betül Dünder, Ömer Turan, Ayşe Keskin ve Ersoy Kocabıçak, İbrahim Bulutoğlu'nun anısına şiirler seslendirecek.



Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Samsun Şube Başkanı Yaşar Sezen, etkinlik ile ilgili yaptığı konuşmasında, "Farklı kentlerden katılan 5 kıymetli şairimiz tarafından şiirseverlere doyumsuz bir şiir günü yaşatmayı istiyoruz. Daha önce 2 kez düzenlediğimiz etkinliğimiz artık geleneksel bir hal aldı. Sevgili İbrahim Bulutoğlu ağabeyimizin Samsun cemiyet ve sanat hayatına yaptığı katkılar nedeniyle onun adına böyle bir etkinlik düzenleyerek kendisini şiirle anmak istiyoruz. Tüm Samsun ve çevre illerdeki şiirseverleri bu şiir ziyafetine davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.