banner388

Ruslar samsun'u çok sevdi, kruvaziyer gemi yeniden Samsun'da

Yüzlerce Rus turisti taşıyan kruvaziyer gemi 2,5 aylık sürede 6. kez Samsun’a geldi.

Ruslar samsun'u çok sevdi, kruvaziyer gemi yeniden Samsun'da

Yüzlerce Rus turisti taşıyan kruvaziyer gemi 2,5 aylık sürede 6. kez Samsun’a geldi.

12 Ocak 2024 Cuma 19:01
Ruslar samsun'u çok sevdi, kruvaziyer gemi yeniden Samsun'da

Kruvaziyer turizminin yeni gözdesi Samsun, kısa süreli aralıklarla Rus turistleri misafir etmeye devam ediyor. 442 mürettebat ve bin 36 Rus turisti taşıyan Astoria Grande isimli kruvaziyer gemi, 2,5 aylık süre içerisinde 6. kez Samsun'u ziyaret etti.

Rusya’nın Sochi Limanı’ndan önceki gün hareket eden kruvaziyer gemi, İstanbul ve Amasra’nın ardından bugün öğlen saatlerinde Samsun Limanı’na demir attı. Limanda yetkililer tarafından karşılanan Rus turistler, gün boyunca Samsun’da dolaşmak için şehrin farklı bölgelerine dağıldılar.

Samsun’da karaya ayak basan Rus turistler gruplar ve bireysel olarak limandan ayrıldıktan sonra şehri gezip alışveriş yaptılar. Geminin akşam saatlerinden Samsun Limanı’ndan demir alarak Trabzon’a hareket edeceği belirtildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu 2024-01-13 00:39:30

Allah cc akıl versin bügün turist geliyor sannediyonuz onların ülke olarak dolar açığı var ve bunlar gemiler le sahil kenarı olan şehirlerde dolar yapıp gidiyor lar ve ülkeleri dolara karşı ambargo olduğu için dolar yapıp gidiyorlar akıl var izan var birde samsunu çok sevdiler neyini sevdiler bu soğukta adamı dışarı atsan eve geri döner. Bir zaman aynısını japon neneler teyzeler yaptı ve ülkeden dolar kaçırdı ve ülke dolar borçu u ödemek için dolar bulmak ta zorlandı ruslar samsunu çok sevdi

Avatar
sms _55 2024-01-13 15:26:19

bu rusyada savaş yokmuydu ? bu insanlar nasıl bu kadar rahat geziyorlar ? bu işin içinde bir bit yeniği var bence , rusyadan samsun ve trabzona göç olabilir mi?

Avatar
Hazar hazarbeyoglu 2024-01-13 21:53:41

Elin rus,u taa nerden geliyor türkiye,yı karadeniz kıyılarını geziyor, sen ahmet mehmet ayşe fatma, babanın köyüne gidemiyorsun.