banner388

Polisten kaçan gencin sonu hastane oldu

Samsun'un Bafra ilçesinde polislerin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan 22 yaşındaki genç, kaza yapıp, yaralandı.

Polisten kaçan gencin sonu hastane oldu

Samsun'un Bafra ilçesinde polislerin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan 22 yaşındaki genç, kaza yapıp, yaralandı.

12 Nisan 2017 Çarşamba 17:37
Polisten kaçan gencin sonu hastane oldu

Samsun Haber - Samsun'un Bafra İlçesi Fatih Mahallesi Ali Kale Caddesi üzerinde bugün Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kontrol yaparken, iddiaya göre 22 yaşındaki T. Y. adlı genç 'dur' ihtarına uymadı ve kaçtı.

Polisten kaçan gencin kullandığı plakasız motosiklet, polis ekipleri tarafından takibe alındı. Polisten kaçan genç, motosikletin hakimiyetini kaybedince devrildi. Yaralanan genç, polisin olay yerine çağırdığı ambulans ile Bafra Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, yaralı gencin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Samsun Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğe bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Asayiş Büro Amirliği ekipleri bugün, yaptıkları uygulamalarda motosiklet sürücüleri durdurularak kask, ehliyet ve gerekli evraklarının incelemeleri yaptı, motosiklet sürücülerini can güvenlikleri için kask takmaları konusunda uyardı, sürücülerin eksik evrakları olup olmadığı kontrol etti. Bugünkü uygulamalarda 5 motosiklet trafikten men edilirken, toplam 4 bin 223 lira para cezası yazıldı.
 

Son Güncelleme: 12.04.2017 18:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.