banner388

Osman Kaymak doludizgin

Seçim gezilerine ara vermeden devam eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak, Bafra ve Vezirköprü'de önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

Osman Kaymak doludizgin

Seçim gezilerine ara vermeden devam eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak, Bafra ve Vezirköprü'de önemli ziyaretler gerçekleştirdi.

14 Aralık 2023 Perşembe 10:30
Osman Kaymak doludizgin

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret eden Kaymak, "Oda Başkanımız Serdal Sefa Kocabaş Beyefendiye ve değerli üyelere nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah Belediye Başkanı olmam durumunda, Bafra ve Samsun'umuzun potansiyeline yakışır seviyelere gelmesi için ortak aklı hep birlikte oluşturacak ve uygulayacağız. Bunun için hazırız" dedi.

Bafra Ziraat Odasını ziyaret ederek verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyleyen Kaymak, "Samsun'umuzun ve Bafra'mızın bereketli topraklarından en yüksek verimi almak için, dün olduğu gibi yarın da çiftçimizle, üreticimizle omuz omuza çalışacağız. Herkes emeğinin karşılığını hakettiği şekilde alacak" diye konuştu. 

Ardından Bafra Muhtarlar Derneği'mizi ziyaret eden Kaymak, "İlçemizle ilgili olarak çok verimli istişarelerde bulunduk. Valilik dönemimde Muhtar arkadaşlarımızla kurduğumuz gönül bağını inşallah Belediye Başkanlığımız döneminde daha da geliştireceğiz" şeklinde konuştu. 

Son olarak Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret eden Kaymak, "Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Samsun'umuzun her bir ilçesinin kendine has güzellikleri, zenginlikleri var. Mevcut olan bu potansiyeli daha müreffeh ve kalkınmış bir Samsun için harekete geçirmek adına tüm kesimlerle omuz omuza çalışacağız" diyerek sözlerini tamamladı. 

Son Güncelleme: 25.12.2023 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.