banner388

Osman Kaymak'a sevgi seli

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak seçim çalışmalarına devam ederken halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyor. 

Osman Kaymak'a sevgi seli

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak seçim çalışmalarına devam ederken halkın büyük ilgisiyle karşılaşıyor. 

29 Aralık 2023 Cuma 11:14
Osman Kaymak'a sevgi seli

Gittiği her yerde Kaymak'ı bağrına basan Samsunlular eski valiyi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görmek istediklerini belirtiyorlar. 

Görev yaptığı dönem içerisinde Samsun halkıyla güçlü bir gönül bağı kuran Osman Kaymak, AK Parti'den aday adaylığını açıkladığı günden bu yana ilçe ilçe köy köy gezerek halkın nabzını yokluyor. 

Her platformda Samsun'u çok sevdiğini, kendisini 'İçinizden Biri' olarak gördüğünü belirten Kaymak, "Bugüne kadar Samsun halkıyla müthiş bir gönül bağımız oluştu. Onlar beni, ben ise onları çok sevdim. Aday oluruz veya olmayız. Bu sevgi asla bitmeyecek" dedi. 

Samsun'un özel bir şehir, Samsunlularında her türlü hizmete layık olduğunu belirten Kaymak, "Valilik dönemimizde Samsun için taşın altına hep elimizi koyduk. Bundan da gurur duyduk. Şimdi büyükşehir belediye başkan aday adayı olarak Samsun halkının karşısına çıkmış bulunmaktayım. Rabbim bize aday olmayı nasip ederse Samsun için var gücümüzle çalışmaya, bu şehri hakettiği yere taşımaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2023-12-29 12:44:34

Samsun yerlisi yok ithal başkan gerek bu mal halka anlaşılan yazıklar olsun samsun sana sizler sürünmeye laiksiniz sürünün .