banner388

Örnek davranış

 Ordu’nun Ünye ilçesinde bir vatandaş, bulduğu içi altın ve para dolu kadın çantasını, sahibine ulaştırdı.

Örnek davranış

 Ordu’nun Ünye ilçesinde bir vatandaş, bulduğu içi altın ve para dolu kadın çantasını, sahibine ulaştırdı.

28 Ağustos 2020 Cuma 18:20
Örnek davranış

İYİ İNSANLAR HALA VAR DEDİRTTİ


Ünye’de daha önce memur olarak görev yapan ve emekli olan 60 yaşındaki Dursun Akça, ilçenin Yalı mevkisinde sahilde sabah yürüyüşüne çıktığı sırada yol kenarında bir kadın çantası buldu. Aslen Çorum Osmancıklı olan ve her yaz tatilini Ünye’de geçiren Dursun Akça, bulduğu çantayı önce orada bulunan balıkçılara sordu. Daha sonra çantayı zabıta müdürlüğüne teslim etti.


Zabıtalar çantayı Dursun Akça nezaretinde açtı. İçerisinde Filiz Keskin'e ait Gaziosmanpaşa nikâh dairesine ait belge bulan zabıta, daha sonra İstanbul Gaziosmanpaşa nikâh dairesine ulaştı. Samsun’un Terme ilçesine bağlı Kuşça Mahallesi’nden evli olduğu öğrenilen 25 yaşındaki Filiz Keskin’in kayıp eşyalarını kayınvalidesi 53 yaşındaki Hacer Keskin teslim aldı.
Kayınvalide Hacer Keskin dünyada iyi insanların her zaman olduğunu söyleyerek, bulduğu çantayı ilgili birimlere teslim eden Dursun Akça’ya ve zabıtaya teşekkür etti.


 

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
merv 2020-08-29 09:45:58

İçide altın ve para doluymuş gerçekten