banner388

OMÜ’de 5 bin aşure dağıtıldı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)’nde yapılan aşure günü etkinliğinde 5 bin aşure dağıtıldı.

OMÜ’de 5 bin aşure dağıtıldı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)’nde yapılan aşure günü etkinliğinde 5 bin aşure dağıtıldı.

21 Eylül 2018 Cuma 15:50
OMÜ’de 5 bin aşure dağıtıldı

Samsun haber - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)’nde Cuma namazı sonra Kampüs Camii’nde ve Vakıf lokantalarında geleneksel olarak aşure dağıtımı yapıldı.


Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı, OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.


5 bin kişiye aşure ikramı yapılırken Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç yaptığı açıklamada Muharrem ayının kardeşlik, dostluk, muhabbet ve birlik-beraberlik duygularımızı güçlendirmesi ve pekiştirmesi temennisinde bulundu. 
Rektör Bilgiç ve OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük sıraya giren akademik ve idari personel ile öğrencilere aşure dağıttı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.