banner388

Omü'ye Tren Müjdesi !

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın düzenlediği kahvaltı programında raylı sistemlerin üniversiteye kadar çıkacağı müjdesini verdi.

Omü'ye Tren Müjdesi !

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın düzenlediği kahvaltı programında raylı sistemlerin üniversiteye kadar çıkacağı müjdesini verdi.

18 Ağustos 2016 Perşembe 15:08
Omü'ye Tren Müjdesi !

Geleneksel hale dönüştürülen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın düzenlediği kahvaltı programına Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kaymakamları ve çok sayıda iş adamı katılım gösterdi.
Samsun’da turizme yönelik büyük projelerden bahseden Yusuf Ziya Yılmaz, yapılan golf sahasını büyütme kararını aldıklarını belirtti. Raylı sisteminde üniversiteye kadar çıkacağı müjdesini de verdi.
Raylı sistemlerde test sürüşü esnasında eksiklik olduğunu fark eden Yılmaz açılışın bir hafta gecikeceğine değindi.
Başkan Yılmaz,15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin travmasının hala atılamadığına dikkat çekerken konuşmasında: “devletimiz tarafından tespit edilen FETÖ’cülerin gerekli cezaları alması durumunda darbe travması da atlatılacaktır inşallah. FETÖ/PDY örgütleriyle ilişkisi olduğu hakkında konuşulan herkes yargıda. Onları uğraştıran bir süreç bekliyor. Adalet yerini bulacaktır.” dedi.




Vali Şahin ise katıldığı kahvaltı proğramında belirttiği konuşmasında : “Böyle bir golf sahası Samsun’a kazandırdığı için öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i de tebrik ediyorum. İnşallah üniversitemiz bundan sonra daha fazla katkıda bulunabilir. Birde bizim birlikte bulunmamızdan bazı kişiler çok rahatsız. Ama bu kadar gayrete bir vali olmazsa eksik olur. Bu el hiçbir zaman eleştirilmemelidir.” cümlelerini kullandı.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç kahvaltı proğramın da birlik ve beraberliğe değindi.  Dün akşam rektörlük seçimleri ‘Ben bu işi daha iyi yaparım’ mantığıyla kafalarımızın uyuştuğu işarkadaşlarımı yemeğe davet ettim. Çok güzel bir beraberlik oldu. Bundan önce üniversitemizde enerji kaybına ve her türlü ayrılığa ayrılığa neden olan durumlara karşı dün akşam çok güzel birlik beraberlik örneği gösterdik. Sizlerde inşallah bizden desteklerinizi esirgemez her zaman arkamızda durursunuz. Her aman bir arada olacağız.” Cümlelerine yer verdi.
 
Son Güncelleme: 18.08.2016 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.