banner388

OMÜ VE Somali'den işbirliği

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Somali Devlet Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

OMÜ VE Somali'den işbirliği

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Somali Devlet Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

02 Mayıs 2017 Salı 14:27
OMÜ VE Somali'den işbirliği

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Somali Devlet Üniversitesi arasında ortak işbirliği amacıyla işbirliği protokolü imzalandı. Yapılan işbirliği protokolüne, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve Somali Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Ahmed Jimaliiki katıldı. Uluslararası İlişkiler Birimi Prof. Dr. Rıdvan Kızılkaya ve Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı’da protokolde yer aldı. Protokoldeki amaç, eğitimsel ve akademik etkinliklerin desteklenmesi olarak açıklandı.

Etkinliğin ardından konuşan Somali Devlet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Ahmed Jimaliiki, kendisine gösterilen ilgiden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirirken, OMÜ ve Somali’nin bu işbirliği ile pek çok projeye imza atacağını belirtti.

REKTÖR SAİT BİLGİÇ'TEN AÇIKLAMA

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’te görüşme ile ilgili olarak, “Şimdi de imzaladığımız protokol ile iki üniversite arasında yeni oluşumların kapısını aralamış olduk. Böylelikle de ciddi kazanımlar elde edeceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Her iki tarafta görüşmenin ardından iyi niyet temennilerinde bulundular.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunOmü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.