banner388

OMÜ'lü O Profesör Hakkında Şok İddia!

OMÜ'de açığa alınan ancak meslekten ihraç edilmeyen Prof. Levent Altıntop gündeme bomba gibi düştü.

OMÜ'lü O Profesör Hakkında Şok İddia!

OMÜ'de açığa alınan ancak meslekten ihraç edilmeyen Prof. Levent Altıntop gündeme bomba gibi düştü.

05 Eylül 2016 Pazartesi 12:09
OMÜ'lü O Profesör Hakkında Şok İddia!

Son çıkan Kanun Hükmünde Kararname ile FETÖ ile uzak-yakın bağlantılı 50 bin dolayında kişi kamudan ihraç edildi. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'nden Prof. Levent Altıntop' un o listede yer almaması beraberinde şüphe yarattı. Altıntop,  FETÖ'nün Nijerya'daki üniversitesinin kurucu rektörlüğünü yapıyor, ayrıca örgütün en aktif olduğu Acil Tıp Uzmanları (ATUDER) Derneği'nin kurucusu. Prof. Altıntop'un kurucusu olduğu ve onursal başkanlığını yaptığı ATUDER yönetimi büyük oranda görevden uzaklaştırılıp gözaltına alındı ve dernek faaliyetleri de 3 aylığına durduruldu. Buna rağmen dernek, 19-22 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul'da da bir kongre düzenlemeye hazırlanıyor. Prof. Altıntop, 15 Temmuz sonrası açığa alınan OMÜ'lü akademisyenler arasında ancak ihraç listesinde yok. FETÖ ile bağlantısı bu kadar açık olan bir kişinin meslekten ihraç edilmemesi YÖK'te birileri tarafından korunduğu şüphesini beraberinde getirdi.

Prof. Levent Altıntop ile beraber aynı şekilde darbe girişimi sonrası ilk tutuklanan isimlerden olan eski Dicle Üniversitesi Rektörü Ayşegül Jale Saraç'ın da ihraç edilmemesi şüphe yarattı.

Son Güncelleme: 05.09.2016 12:21
Anahtar Kelimeler:
OmüFetöLevent Altıntop
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Yılmaz 2016-09-05 23:51:23

Ne mutlu size, birini de yakaladınız.