banner388

OMÜ 'Açık Kapı 'Günü'nde sürpriz misafirler

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç tarafından her Salı günü düzenlenen 'Açık Kapı Günü' kapsamında bugün sürpriz misafirlerini ağırladı.

OMÜ 'Açık Kapı 'Günü'nde sürpriz misafirler

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç tarafından her Salı günü düzenlenen 'Açık Kapı Günü' kapsamında bugün sürpriz misafirlerini ağırladı.

11 Nisan 2017 Salı 19:32
OMÜ 'Açık Kapı 'Günü'nde sürpriz misafirler

Samsun Haber- OMÜ'de düzenlenen “Açık Kapı Günü”ne Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz ve beraberindeki heyet katılılım sağladı. 

“Açık Kapı Günü”nde OMÜ Rektörü Bilgiç ile görüşmeye gelen akademisyenler için de sürpriz olan karşılaşmada misafirler Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı ile sohbet etme fırsatı da yakalamış oldular. Dilek ve önerilerin de aktarılabildiği açık kapı uygulamasında Samsun Valisi Şahin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz katılımcılara Samsun’da gerçekleştirilen hizmetler ve sürmekte olan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

'Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmanız bizi mutlu eder'

Ayrıca Samsun Valisi İbrahim Şahin akademisyenlere hitaben “Samsun ve ülke için güzel fikirleriniz var ise bunları mutlaka bize ulaştırın. Her zaman iki akıl bir akıldan üstündür. Fikirlerinizi bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz'dan Eğitimcilere Çağrı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da eğitime vurgu yaparak, “Çok yakında şehrimizde 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapacak ve bunun için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle şehir giriş ve çıkışlarımızda boyasız ve sıvasız çok sayıda ev var. Ben kendime bunu iş edindim ve olimpiyatlara kadar giriş ve çıkışlarda bu binaların sıva ve boya sorununu çözmeye çalışacağım. Siz eğitimcilere de çok büyük görevler düşüyor. Yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi ümit ediyorum” dedi.

'Üniversitemizi üst basamaklara taşıyacağız'

Rektör Bilgiç ise bu güzel sürprizden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Son derece verimli çalışmalarla, üniversitemizi daha çok tercih edilen üniversiteler arasında üst basamaklara taşıyacağız. Başarı bir ekip ve doğru iletişim işidir. İstişare ve uyum içerisinde faaliyetlerimizi yürütüyoruz ve bu doğrultuda yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuşarak konuklarına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunOmüHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.