banner388

Okudan: Halkın adamı olacağız

Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Okudan, göreve gelmeleri takdirinde boş vaat ve hamaset dönemini bitireceklerini, Samsun ve İlkadım'ın hizmetkarı olacaklarını ifade etti.

Okudan: Halkın adamı olacağız

Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Okudan, göreve gelmeleri takdirinde boş vaat ve hamaset dönemini bitireceklerini, Samsun ve İlkadım'ın hizmetkarı olacaklarını ifade etti.

22 Ocak 2024 Pazartesi 16:35
Okudan: Halkın adamı olacağız

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Yeniden Refah Partisi'nde seçim süreci hız kazandı. Önümüzdeki günlerde aday isimlerinin netleşmesi beklenirken İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Okudan, Yeniden Refah Partisi'nin milli görüş belediyeciliği ile eşit ve adil şekilde yönetim anlayışını sağlayacaklarını ifade etti.

Okudan yaptığı basın açıklamasında şu sözlere değindi:

"Değerli İlkadım Sakinleri;

Ben Yusuf Okudan, bu güzel ilçemizde doğdum,büyüdüm ve bir çok anımı burada yaşadım.İlçemizin her köşesinde her sokağında ayrı bir anı,ayrı bir hikaye var.İşte bu hikayeler bu anılar beni burada belediye başkanı aday adayı olmaya itti.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partimize,milli görüş ve desteğinizi bekliyoruz. Neden? Çünkü her zaman ve her fırsatta anlatılan 94 ruhu,1994 milli görüş belediyeciliğinin yeniden 2024'de de milletimize ulaştırılması için, milletimizle buluşturulması için bu destegi sizden Yeniden Refah Partimize bekliyoruz.

Biliyorum ki hepimiz daha yaşanabilir , daha modern ,daha yeşil, daha kültürel ve daha sosyal bir İlkadım'da yaşamak istiyoruz.Bu değişimi ortak akıl ve birlikte başarabiliriz.Sizlerin desteğiyle, İlkadımımızı daha iyiye taşımak, çocuklarımız için daha aydınlık bir gelecek hazırlamak istiyorum.

Ötekileştirmeye son vereceğiz,bir zümrenin değil bütün Samsun'un ve İlkadım'ın hizmetkârı olacağız.

Bölmeyeceğiz,birleştireceğiz.

Boş vaat ve hamaset dönemini bitireceğiz.

Tutamayacağımız sözleri vermeyeceğiz.Verdiğimiz sözü tutacağız ve yapacağız. 

Halkın adamı olacağız.

Seçimler yaklaşırken sizden ricam,hayallerimize ve projelerimize bir şans vermenizdir.Birlikte el ele vererek , İlkadımımızı hak ettiği yere taşıyabilir,daha parlak bir geleceği birlikte inşa edebiliriz.

İsrafı ve talanı durdurarak öz kaynaklarımızla daha büyük işler yapacağız.

Milli görüş belediyeciliği önce ahlak ve maneviyat diyoruz.

Hep birlikte daha güzel bir İlkadım için."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gözde 2024-01-23 18:43:08

Tebrik ederim,yolunuz açık olsun

Avatar
Hasan 2024-01-26 14:31:15

Yolun açık olsun kardeşim bu işi layıkıyla adaletli bir şekilde yerine getireceğine inanıyorum...

Avatar
Hasan Kılıç 2024-01-26 14:32:53

Doğma büyüme Samsun evladı. Samsunun sorunlarını yakından bilen kardeşim başarılar diliyorum.