banner388

O gemi Samsun'dan ayrıldı

Samsun’a geldiği andan beri kötü bir koku salan gemi Samsun Limanı’ndan ayrıldı. Şehir rahat bir nefes aldı.

O gemi Samsun'dan ayrıldı

Samsun’a geldiği andan beri kötü bir koku salan gemi Samsun Limanı’ndan ayrıldı. Şehir rahat bir nefes aldı.

01 Temmuz 2017 Cumartesi 09:48
O gemi Samsun'dan ayrıldı

Samsun Haber - Samsun’da son 4 gündür çevreye yayılan kötü kokunun sebebi Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu araştırma sonrası anlaşıldı. Kokunun nedeni 7 bin büyükbaş hayvanı Samsun’a getiren gemi olduğu belirtildi.

Besilik büyükbaş hayvanların Et ve Süt Kurumu tarafından  Samsun’a getirildiği hayvanlar tırlarla tahliyesi yapıldı. Bir çoğunun Samsun’daki çiftçilere satılacağı belirtilirken bir kısmının da çevre illere transferinin yapılacağı ifade edildi.

7 bin 21 büyükbaş hayvanın Samsun’a gelmesiyle şehre yayılan kötü koku, bugün geminin Samsun’u terk etmesiyle beraber şehri saran kötü kokuda kayboldu.

Son Güncelleme: 01.07.2017 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih 2017-07-01 11:20:49

gemi ile koyun, angus gelmis afiyetle yiyin. kolombiyadan kokulu hayvan getirip yedirdinizya bu millete helaliniz var, ilerledik gercekden bizim hayvanlar ne oldu köylerde her yerde domuzlar cogalip dolmus ama sigir koyun tavuk bile yok. bu politika kimin eseri. secimlerde oy verip bu kadar elestirilen bir yönetim olurmu. kolombiyalilarmi secti yusuf ziya baskanni

Avatar
Yakup 2017-07-01 16:36:40

Kardeşim kısmen haklısın ama o hayvanların çoğu hayvancılığı destek amaçlı çiftçilere destek olarak veriliyor bilgin olsun