banner388

MMO'dan Erdoğan Tok'a Ziyaret

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u Makamında Ziyaret Etti

MMO'dan Erdoğan Tok'a Ziyaret

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u Makamında Ziyaret Etti

14 Mayıs 2016 Cumartesi 14:33
MMO'dan Erdoğan Tok'a Ziyaret

Ziyarette MMO’nun 2016-2017 dönemi Şube Çalışma Programı, Asansör kontrolleri, TİSKON 2017-Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi ve kurumlarla yapılıcak olan çalışmaların görüşmesi yapıldı.
Ziyaretlere MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı olan Kadir Gürkan, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ise Özkan Er, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ise Cevdet Sağlam, Emin Sipahi ile Bekir Akarsu katıldı.
Ziyaret ile ilgili basın açıklaması yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı olan Kadir Gürkan ise “Gerçekleştirilen 13. Dönem Olağan Genel Kurulu ve Seçimleri sonrası üyelerinin isteği doğrultusunda oluşan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulunun 2016 - 2017 Çalışma Programı doğrultusu ile ilgili kurum ve kuruluşları ziyaret ederek birlikte çalışma ortamları oluşturmaya çalışıyoruz. Birlikte düşünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklaşımla, demokratik katılımcı yönetim anlayışı ile üyelerimize, Samsun’a ve ülkeye hizmet etmeye çalışacağız” dedi.


 

Son Güncelleme: 09.06.2016 16:34
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretçalışmaMmo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.