banner388

Kına Gecesi Kanlı Bitti

Samsun'da Kına Gecesinde Bir Kişiyi Bıçakla Yaraladığı İddia Edilen Genç, Yakalanarak Gözaltına Alındı

Kına Gecesi Kanlı Bitti

Samsun'da Kına Gecesinde Bir Kişiyi Bıçakla Yaraladığı İddia Edilen Genç, Yakalanarak Gözaltına Alındı

14 Mayıs 2016 Cumartesi 14:36
Kına Gecesi Kanlı Bitti

Samsun'un İlkadım ilçesi'ndeki Anadolu Mahallesi'nde saat 22.30 sularında meydana gelen olayda alınan bilgilere göre, kına gecesinde çıkan kavgada ise 35 yaşındaki E.Ö., karın boşluğundan bıçaklanması sonucu yaralandı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı ise tedavi altına alındı. Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından, bıçaklama olayını gerçekleştirdiği iddia edilen 19 yaşındaki M.Ş.'yi yakalanması sonucu gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden M.Ş., kız kardeşi ile birlikte kına gecesine gittiğini, burada kardeşine laf atılması sonucu çıkan kavgada saldırıya uğradığını ve bıçağı sallar iken yaralama olayına karıştığını iddia etti.
Polisteki sorgusu tamamlanmış olan M.Ş., bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemede ifade veren M.Ş., tutuklanması sonucu Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Son Güncelleme: 09.06.2016 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.