banner388

MHP Samsun Teşkilatı liderinin emrinde

MHP Samsun Teşkilatları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

MHP Samsun Teşkilatı liderinin emrinde

MHP Samsun Teşkilatları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 14:04
MHP Samsun Teşkilatı liderinin emrinde

Samsun haber - Samsun'da MHP Samsun Teşkilatından oluşan 200 kişilik heyet Ankara programı düzenledi. Program kapsamında teşkilat yöneticiler ilk olarak Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

Daha sonra Samsun teşkilatı MHP Genel Merkez binasında Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli'yle bir araya geldi. 1 saat süren toplantıya MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis’te katıldı.


Toplantıda bir konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Tüm teşkilatlarımız ile genel merkezimiz ve sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin emir ve talimatlarını almaya geldik” dedi. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ise, gündemde yaşanan konular ile ilgili bilgi verdi.

Son Güncelleme: 02.08.2017 14:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serhat 2017-08-02 15:16:23

Hangi lider R.T. ERDOĞAN mı? Devlet BAHÇELİ mi?