banner388
banner390
banner410
banner408

MHP Samsun İl Başkanı Tekin'den istifa açıklama

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, istifa eden 5 partili ile ilgili açıklamada bulundu.

banner269

MHP Samsun İl Başkanı Tekin'den istifa açıklama

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, istifa eden 5 partili ile ilgili açıklamada bulundu.

22 Eylül 2017 Cuma 12:03
MHP Samsun İl Başkanı Tekin'den istifa açıklama

Samsun haber - MHP'li Samsun Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Ali Şener, Recep Güleroğlu, Ali Kaplan, Mücahit Uydu ve Canik MHP Meclis Üyesi Mustafa Keleş partiden istifa etmişti. Yüksek Seçim Kurulu'na giderek istifa eden MHP'li 5 meclis üyesiyle ilgili Başkan Tekin açıklamalarda bulundu.

"3 KİŞİ GİDER 100 KİŞİ GELİR"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kökleri tarihin derinliklerinde olan Türk Milleti'nin bağrından çıkmış, öz ve öz bu milletin kutlu davası olduğunu ifade eden Başkan Tekin, "Bu hareket, 3 bin yıllık tarihi, 250 yıllık ideolojisi, 48 yıllıkta siyasi birikimi ve tecrübesi olan şan ve şerefle, kan ve gözyaşı ile mücadelesi taçlandırılmış kutlu bir davanın temsilcisidir. Hiç kimse Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurumsal kimliğinden daha önemli olmadığı gibi, bu hareketin milyonlarca şerefli mensubundan daha kıymetli değildir. Kendisini bu kutlu davadan daha büyük gören, kerameti kendinde zanneden zavallıların taşıyamadıkları Milliyetçi Hareket Partili olma onuru anlaşılıyor ki kendilerine ağır gelmiştir. Bu hareketin kapısı Türk Milleti'nin şerefli her bir ferdine sonuna kadar açıktır. 3 kişi gider, 100 kişi gelir. Bunun en açık örneği de yaklaşık 1 buçuk yıllık zaman zarfı içerisinde sadece ilimizde partimize üye olarak yanımızda saf tutan 2 bin civarında insanın Milliyetçi Hareket Partisi'ni tercih etmesidir"dedi.

"ŞAHSİYETLİ DURUŞ SERGİLEYEMEDİLER"


    
İstifa edenlerin şahsiyetli duruş sergileyemediğini belirten Başkan Tekin, "Şehitlerimizin, gazilerimizin, çilehanelerde işkence gören taş medreselilerin, idam sehpasına mertçe yürüyen ülkü devlerimizin, taşıdıkları şanlı üç hilalin ve ona gönül veren çocuklarının rızkından arttırarak büyük fedakarlıklarla seçim çalışmaları yapan ülküdaşlarımızın, helal oyları ile elde ettikleri siyasi hayatlarının son makamı ve isimlerinin önünde ki son etiketleri olan unvanlardan istifa edecek şahsiyetli duruşu sergileyemeyerek, sadece partisinden istifa ederek ülkücülerin helal oylarını siyasi rant malzemesi yaparak başka bir partiye taşıma amacı ile istifa eden zatlar iyi bilmelidir ki, bu vebali ne bu dünyada nede ahrette ödeyemeyeceklerdir. Aralarında şahsiyetine ve kişiliğine bu tavrı yakıştırmadıklarımız olduğu gibi tamda kendilerine yakışır şekilde davrananlar da mevcuttur. Türlü bahaneler, aslı astarı olmayan gerekçelerle kamuoyunu yanlış bilgilendirmeye kalkışacakları aşikârdır. Ancak bu şehirde yaşayan tüm MHP'liler iyi bilmektedir ki bu zavallılar siyasi iradelerini ipotek altına verdikleri ağabeylerinin sözlerinden çıkamayacaklarını bir kez daha ispatlamışlardır. Ne acıdır ki istifa edip başka partiye gitmeye hazırlanan bazı meclis üyelerinin 2014 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin başarısızlığında büyük pay sahibi oldukları kamuoyu tarafından da bilinmektedir. Bu kişilerin farklı hesaplarla meclis üyesi listesine kimler tarafından hangi kumpaslarla yazıldığı da ülkücüler tarafından iyi bilinmekte ve bu yaptıkları çifte ihanetin de bedelini ödeyeceklerini unutmamalıdırlar. Ayrıca geçtiğimiz günlerde yaptığımız açıklama da bazı meclis üyelerinin istifa edeceklerini bildiğimizi söylemiştik" diye konutşu.

Başkan Taner Tekin açıklaması şu şekilde sürdürdü;

"Ülkemizin yaşadığı onca sıkıntının, karşı karşıya kaldığı büyük tehlikelerin, bertaraf edecek ve Türk Milleti'ni aydınlık geleceğe taşıyacak yegâne güç ve kuvvet Türk Milliyetçiliği davasına gönül vermiş ülkücü kadrolardır ve bu kadrolarda yalnız ve yalnız Milliyetçi Hareket Partisi'ndedir. 

Fetö'cu, PKK'lı ve MHP'de umduğunu bulamayan siyasi ikbal düşkünleri hariç toplumun her kesiminin teveccühünü ve desteğini her geçen gün kazanarak sağlam adımlarla iktidara yürüyen Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü hareketin bilge lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin önünü kesmeye küresel senaryoların figüranlığını yapanlar asla engel olamayacaklardır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2017-09-22 13:52:39

Gelir Gelir
Su akar güldür güldür
Gelde başkan beni Güldür

Şaka mısınız

Avatar
memoli 2017-09-22 14:18:28

ilk secimde göreceksiniz aldiginiz oylari yari yariya meralle bölüsüp digerlerinin yolunu acacaksiniz. ne olduda size bu kadar döndünüz