banner388

Ladikli iş adamlarından birlik çağrısı

Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) üyeleri iftar programında buluştu

Ladikli iş adamlarından birlik çağrısı

Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) üyeleri iftar programında buluştu

10 Haziran 2017 Cumartesi 13:18
Ladikli iş adamlarından birlik çağrısı

Samsun haber - Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından her yıl düzenlenen iftar programı özel bir otelde düzenlendi. İftar yemeğine CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydın Özvatan'da katıldı.

İftar programının ardından yapılan toplantının gündemi Ladik oldu. Ladikli iş adamları ve yöneticiler bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. LAYSİAD Başkanı Şenol Gür yaptığı açıklamada, ""Dernek olarak kurulduğumuz günden beri gerek sosyal ve kültürel etkinliklerle gerekse yatırım projelerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugüne kadar hepinizin de bildiği gibi güzel çalışmalara ve projelere imza atmayı başardık. Biz ne kadar daha çok bir araya gelirsek, ne kadar daha çok dayanışma içinde olursak o kadar daha güçlü olacağımızın inancındayım. Bizim ortak payemiz güzel ilçemiz Ladikimize ve halkımıza daha çok katkı sağlamak, hizmet etmek. Ladik, yazıyla, kışıyla dört mevsim boyunca yaşanabilecek güzel bir ilçemiz. Ben inanıyorum ki; güzel ilçemiz Ladik yakın zamanda hak ettiği yere gelecek. Bunun için de bizler elimizden gelen gayreti bundan önce olduğu gibi bundan sonra da göstereceğiz" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.