banner388

Kışla Yaşar Doğu İlkokulu'nda 23 Nisan kutlanamadı! Veliler tepki gösterdi

Samsun İlkadım Kışla Yaşar Doğu İlkokulu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında yaşanan amatörlükler velileri canından bezdirdi.

Kışla Yaşar Doğu İlkokulu'nda 23 Nisan kutlanamadı! Veliler tepki gösterdi

Samsun İlkadım Kışla Yaşar Doğu İlkokulu’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında yaşanan amatörlükler velileri canından bezdirdi.

25 Nisan 2023 Salı 22:15
Kışla Yaşar Doğu İlkokulu'nda 23 Nisan kutlanamadı! Veliler tepki gösterdi

23 Nisan gününün hafta sonuna denk gelmesi sebebiyle Salı günü (bugün) düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında yaşanan aksaklıklar üzerine veliler okul yönetimine büyük tepki gösterdi. 

MÜDÜR PROGRAMA EŞOFMANLA GELDİ 

Okul müdürünün resmi programa eşofman takımı ile gelmesi, ses sisteminin başına temizlik görevlisinin geçirilmesi ve sürekli ses sisteminde sorunlar çıkması velileri kızdırdı. Üstelik programın normal başlama saatinden 2 saat geç başlaması ve program alanının program saatinde süslenmesi programın aksamasına neden oldu.

VELİLER SOSYAL MEDYADA TEPKİ GÖSTERDİ 

Kışla Yaşar Doğu İlkokulu velileri sosyal medya hesaplarından bu duruma tepki gösterirken okul velilerinden İ.D. yaptığı açıklamada şunlara yer verdi;
“Çocuklarımız büyük bir özveri ile günlerdir programa hazırlanıyor. Bizlerde veli olarak işlerimizden izin alıp çocuklarımızı izlemeye geldik. Ama ne yazık ki okul idarecilerinin vurdumduymaz tavırları ve ciddiyetsizlikleri programda aksaklıklar çıkmasına neden oldu. Okul müdürü nasıl olurda resmi programa eşofman takımı ile gelir hiç mi oradaki çocuklara ve velilere saygısı yok. Ses sisteminin başına okulun temizlik görevlisini geçirmişler sürekli ses sisteminde sorunlar vardı. Program 09:00’da başlaması gerekirken ses sisteminin arızalı olması ve program alanının başlama saatinde süslenmesi nedeniyle 2 saat gecikti. Halk oyunları hocasının programa gelmemesi de çocuklarımızın gösterisini yarım yamalak son dakika yapmasına neden oldu. Çocuklarımızın bunca emeği ve yaptığımız kıyafet masrafları çöp oldu. Gerçekten bu kadar emeğe yazık oldu. Çocuklarımız için bu büyük bir travma oldu.” İfadelerinde bulundu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cengiz 2023-04-26 11:49:32

Oranin muduru Ataturk dusmani sarikli cahil cuhela

Avatar
Fikret çayır 2023-04-26 10:22:44

Evet maalesef kutlama böyle bir durum oldu beceriksiz bir okul müdürü kutlama hiç önemsemeyen öğretmenler tabii bu arada işini yapan iyi öğretmenler de var

Avatar
Fatma 2023-04-26 22:35:58

Çocuklarımız üzüntüyle ayrıldı birdaha bunlar program yapmasınlar.

Avatar
Gülahmet 2023-04-26 22:55:13

İşini düzgün yapan bir iki öiretmen hariç gerisi vasat. Hele bir bayan öğretmen güneş gözlüğünü takmış artislik tavırlarla annesi yaşında kadına bağırıyordu.

Avatar
Veli 2023-04-27 19:16:51

Programı izleyen ve çocuğumun gösterisi olan bir veli olarak yazıyorum. İşini yapan birkaç öğretmen hariç gerisi hava civaydı. Aksaklıklar oldu ve bazı görevliler sırıttılar sadece. Veliler homurdandı yanımda sürekli ben kulaklarıma ve gözlerime inanıyorum. Çocuğum yeşil ördek oyununu sergilerken ses sistemi yüzünden yerde kaldı kalkamadı düzelene kadar. Çocuğum emin olun çokda memnun ayrılmadı.

Avatar
Gonca 2023-04-27 19:25:20

Başka okullardaki alan süslemelerini ve organizasyonları görünce inanın gıpta ile baktım. Bizimkiler 2 bayrak ve 4 şerit çektiler alan süslemesi için onuda program saatinde yaptılar. Çocuğum anne kuzenimin programı gibi olsaydı keşke bizimkiside dedi. İnşAllah birdaha böyle umursamazlık olmaz.

Avatar
alper 2023-04-27 21:26:54

Allah aşkına bu öğretmenler hep mi beleş maaş alacak hep tatıl hep tatı

Avatar
hasan 2023-04-26 19:24:59

ne yani bu ülkede ne kutlanıyrki atatürkle ilgili 23 nisan kutllancak adam eşofmanla gelmiş ya pijama ile gelse ne yapacaktık o eski güzel bayramlar çoşkulu bayramlar mefta bitti artık güzel ülkem ne hale geldi okul müdür istediigini yaptırmış ne güzel dünya terfi de alır şimdi