banner388

Kaymak: Hep birlikte Samsun olacağız

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak, çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek "Hep birlikte Samsun olacağız" mesajı verdi.

Kaymak: Hep birlikte Samsun olacağız

Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Kaymak, çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek "Hep birlikte Samsun olacağız" mesajı verdi.

16 Aralık 2023 Cumartesi 15:44
Kaymak: Hep birlikte Samsun olacağız

Amatör Spor Kulüpleri Yöneticileri ile bir araya gelen Osman Kaymak, "Şehrimizin futbol yaşamında en önemli etki ve güce sahip olan Amatör Spor Kulüpleri Yöneticileri ile Samsun'umuzun sportif alanlarda gelişimi üzerine yapılabilecek projeler üzerine istişarelerde bulunduk. İnşallah Belediye Başkanı olduğumuz dönemde, tüm branşlardaki amatör spor kulüpleri en iyi dönemlerini yaşayacak, ulaşım ve yemek gibi temel sorunlarını süratle çözeceğiz" dedi.

İl genelinde faaliyet gösteren iş insanları ile Samsun'un sanayi alanındaki gelişimini değerlendiren Kaymak, "Anadolu Aslanları olarak da ifade ettiğimiz çok değerli ASKON üyesi iş insanlarımızla bir araya gelerek, Samsun'umuzun sanayisi üzerine çok değerli fikir alışverişlerinde bulunduk. Nazik ev sahiplikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Sivil toplum kuruluşlarının şehrin dinamizmini sağladığını vurgulayan Kaymak, "Geçmişten günümüze kadar düzenlemiş olduğu etkinlik ve eğitimlerle, inançlı, vatansever, kültürlü ilmi seviyesi yüksek, çağdaş bilimsel ve teknolojik bilgilere sahip nice kıymetli insanın yetişmesini sağlamış olan, ülkemizin köklü sivil toplum kuruluşlarından Birlik Vakfı'nın Samsun Şubesini ziyaret ederek, Samsun'umuza dair önemli değerlendirmelerde bulunduk. Şube Başkanımız, kıymetli meslek büyüğümüz Yusuf Odabaş'a ve değerli Birlik üyelerine en kalbi hislerimle şükranlarımı sunuyorum" sözlerine yer verdi. 

Kaymak, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'na gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili ise şu sözlere yer verdi:

"Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret ederek, valiliğim döneminde ülke ekonomisi ve Samsun ekonomisi üzerine fikirlerinden istifade ettiğim  oda üyeleriyle oldukça verimli istişarelerde bulunduk. Nazik ev sahiplikleri için Başkanımız  Dilaver Öğütcü Bey ile kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 2023-12-16 19:10:55

Sayın Osman Kaymağın artısı tabanda Samsunspor üzerinden hazır kitlesi olması.Eksisi ise Samsunspor’u bahane ederek belediyeler de işe gitmeden maaş alan bankamatikçiler.Eğer seçilirse yapılacak ilk iş belli.Herkes plaket alıp ,iki atkı,arkasın da ismi yazılı 55 numaralı forma sonra 5 yıl işe gitmeden yine maaş al.

Misafir Avatar
55 2023-12-17 14:06:44 @Misafir

Demeki samsunda adam yok ithal aday geliyor hırsızlar tarafından yazıklar olsun şehri samsun halkına.

Beğenmedim! (0)
Avatar
hakkı 2023-12-18 08:32:08

belediyeye neşter vuracaksan gel osman aga