banner388

Karadeniz'de faciadan dönüldü

Trabzon'dan Ardahan'a gitmek üzere yola çıkan midibüsün seyir halindeyken lastiği patladı ve yanmaya başladı.

Karadeniz'de faciadan dönüldü

Trabzon'dan Ardahan'a gitmek üzere yola çıkan midibüsün seyir halindeyken lastiği patladı ve yanmaya başladı.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 14:56
Karadeniz'de faciadan dönüldü

Artvin'de meydana gelen olayda, seyir halindeyken lastiği patlayan midibüste yangın çıktı. Yangında yolcular yanmaktan son anda kurtuldu.


Kaza ile ilgili gelen bilgiye göre Trabzon'dan Ardahan'a gitmek için yola çıkan özel bir firmaya ait 08 AE 525 plakalı yolcu midibüsünün, Artvin il merkezi Salkımlı köyü mevkiinde saat 14:00 sularında lastiği patladı ve bir anda yanmaya başladı.


52 yaşındaki şoför Gültekin İnce, yolcuları kısa sürede tahliye etmeyi başardı. Yangın, sıcaklığında etkisiyle kısa sürede büyüdü ve aracı sardı.


İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen aracın sadece iskeleti kalırken jandarma ekipleri yangında bagajları tamamen yanan yolculara tutanak tuttu.

Yolcular, aynı firmaya ait başka bir araçla Ardahan'a doğru yola çıktı. Yangın nedeniyle yaklaşık 1 saat kapalı kalan yol, söndürme çalışmalarının sona ermesi ile birlikte trafiğe açıldı.

Son Güncelleme: 05.07.2017 15:00
Anahtar Kelimeler:
TrabzonArtvin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.