banner388
banner390
banner410
banner408

Karaaslan, Göksel Ve Taşçı Gençlerle Buluştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel Ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı Gençlerle Buluştu

banner269

Karaaslan, Göksel Ve Taşçı Gençlerle Buluştu

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ak Parti İl Başkanı Muharrem Göksel Ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı Gençlerle Buluştu

02 Mayıs 2016 Pazartesi 15:51
Karaaslan, Göksel Ve Taşçı Gençlerle Buluştu
GENÇLERLE SUCUK ZİYAFETİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çakırlar Korusu’nda gerçekleştirilen gençlik buluşmasına katıldı. AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yla birlikte katıldığı programda Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, gençlere kendi elleriyle sucuk pişirip misafirlere ikram etti.

KARAASLAN : GENÇLERİMİZ VE GENÇLERİMİZİN FİKİRLERİ ÇOK ÖNEMLİ 

Samsun’da eğitim hayatlarını sürdüren üniversiteli ve liseli gençler için AK Parti İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen buluşmada, Atakum Belediyesi tarafından hazırlanan tur bisikleti ile Çakırlar Korusunu gezen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, gençlerle uzun süre sohbet etti. Gençlere ve gençlerin düşüncelerine önem verdiğini belirten Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, “Ülkenin geleceği olan ve geleceğine yön verecek olan gençlerimize önem veriyoruz. Gençlerimizin düşünceleri bizim için son derece önemli. Bu anlamda her fırsatta gençlerimizle buluşmaya, sohbet etmeye, gençlerimizin görüşlerini almaya ve bu görüşler doğrultusunda çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

GÖKSEL : VATANINI SEVEN GENÇLER OLDUKÇA ÜLKEMİZE ZARAR GELMEZ

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğine dikkat çeken ve bu süreçte gençlerin birlik içerisinde olması gerektiğini vurgulayan AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, “Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı devletimizin ciddi bir mücadelesi var. Gençlerimizi provoke edip, devletine ve milletine karşı gelmeye yönelten hainlere karşı birlik içerisinde olmalıyız. Ülkemizin vatanına sevdalı gençleri var oldukça, hainler amaçlarına asla ulaşamayacaktır. Milli hassasiyetleri yüksek olan gençlerimiz, bölücülerin, hainlerin oyunun bozacak, ülkemizi bölmeye ve parçalamaya yönelik hayalleri olanlara asla müsaade etmeyecektir” diye konuştu.

TAŞÇI : GENÇLERİMİZ İLE YAN YANAYIZ

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, belediye bünyesinde kurulan Gençlik Masası projesiyle ilgili gençleri bilgilendirerek, “Atakum ilçesi genç bir nüfusa sahip. Ayrıca Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birisi olan Ondokuz Mayıs Üniversitesi de ilçemizde. Bu anlamda biz gençlerle hep yan yanayız. Bu yakınlığı proje paylaşımı, ortak çalışmalar noktasında sürdürmek adına Gençlik Masası’nı kurduk. Tüm gençlerimizi bu projenin içerisinde yer almaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Çakırlar Korusu’nda gerçekleştirilen gezi programının ardından mangalın başına geçerek gençlere kendi elleriyle sucuk pişirdi. İl Başkanı Göksel ve Başkan Taşçı, gençlerin ısrarı üzerine korta geçerek kıyasıya bir tenis mücadelesi yaptı.
 
Son Güncelleme: 02.05.2016 16:05
Anahtar Kelimeler:
GençüniversiteLise
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.