banner388

Kahraman şoför yolcusunu kurtardı

Samsun'da bir halk otobüsü seyir halindeyken yolculardan birinin kalp krizi geçirmesi üzerine otobüs şoförü güzergahı değiştirerek yolcuyu hastaneye yetiştirdi.

Kahraman şoför yolcusunu kurtardı

Samsun'da bir halk otobüsü seyir halindeyken yolculardan birinin kalp krizi geçirmesi üzerine otobüs şoförü güzergahı değiştirerek yolcuyu hastaneye yetiştirdi.

11 Nisan 2018 Çarşamba 19:12
Kahraman şoför yolcusunu kurtardı

Samsun Haber-Samsun'da halk otobüsünün güvenlik kamerasına yansıyan olayda, halk otobüsü seyir halindeyken bir yolcu kalp krizi geçirmeye başladı. Durumu fark eden otobüs şoförü yolcuyu hastaneye yetistirerek hayatını kurtardı. Yolcu yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

YOLCU HASTANEYE GİTMEK İÇİN OTOBÜSE BİNMİŞ

Samsun İlkadm ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kalp hastası 60 yaşındaki İsa Keleş, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne doktora gitmek için bindiği 55 ATT 59 plakalı halk otobüsüne bindikten sonra fenalaştı. Otobüs şoförü Recep Dağlı (38) yolcunun kalp krizi geçirdiğini farketmesiyle birlikte yolucuyu hastaneye yetiştirmek için hiçbir durakta durmayarak doğruca hastaneye sürdü.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen yolcu, hastaneye yetiştirildiği gibi acil serviste ilk müdahale yapıldı. Ardından yolcu yoğun bakım servisine alındı.

Olay anını anlatan otobüs şoförü Recep Dağlı (38), "8 numaralı otobüste şoförlük yapıyorum. Yolcu, İlyasköy Kavşağı’nı geçtikten sonra fenalaştı. Ondan sonra da hiç durmadan dörtlüleri yakarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine devam ettim. Hastayı acil servis önüne getirene kadar ne yolcu aldım ne de kimseyi ineceği yolda bıraktım. Güzergahım aslında Belediyeevleri’nde başlayıp OMÜ Tıp Fakültesine kadar devam ediyordu. Hastanın fenalaştığını ve renginin sarardığını görünce hiçbir şey düşünmeden hastaneye gittim. İnşallah yolcunun durumu iyi olur. İnsan sağlığı her şeyin önünde gelir” diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2018-04-12 00:33:28

Bu kardeşimize teşekkür ederim insan hayatinin herşeyden önemli olduğunu gösterdiği için bence şoförler birliği odullendirmeli en azından bir plaket verilsinki diğer arkadaşlara örnek olsun

Avatar
YAGMUR 2018-04-12 09:22:52

ALLAH RAZI OLSUN KAHRAMAN ŞOFÖR

Avatar
Sami ONBAŞI-LADİK 2018-04-12 16:36:37

Gardaşım helal olsun ,Allah sizlerden razı olsun.Hasta abimize Yüce Allahım'dan şifalar diliyorum.

Avatar
emin sarı 2024-02-09 10:50:32

kürek