banner388

Kadir Topbaş Samsun’u direksiyon başında geziyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın davetlisi olarak Samsun’a geldi. Samsun’u direksiyon başında gezen Topbaş, ilk olarak Golf Sahası ve AK Parti İl Başkanlığı’nın ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin’i ziyaret ederek başladı.

Kadir Topbaş Samsun’u direksiyon başında geziyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın davetlisi olarak Samsun’a geldi. Samsun’u direksiyon başında gezen Topbaş, ilk olarak Golf Sahası ve AK Parti İl Başkanlığı’nın ardından Samsun Valisi İbrahim Şahin’i ziyaret ederek başladı.

03 Mayıs 2017 Çarşamba 14:59
Kadir Topbaş Samsun’u direksiyon başında geziyor

Samsun HaberSamsun Valisi İbrahim Şahin’i makamında ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, valiliğe Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin misafir aracını kendi kullanarak geldi. Vali Şahin tarafından kapıda karşılanan Başkan Topbaş, daha sonra valilik şeref defterini imzaladıktan sonra makama geçtiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Valisi İbrahim Şahin, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın davetlisi ve misafiri olarak şehrimize geldi. Bizde Samsun’a hoş geldin dileklerimizi iletiyorum. Samsun’a Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önce de ve başkan olduktan sonra da birkaç defa geldi ama valiliğe ilk kez geldiler” dedi.

Samsun’da çok büyük değişikliklerin olduğunu belirten İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Samsun’da çok ciddi bir değişim var. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz’ı tebrik ediyorum. Burada yapılan çalışmaların Türkiye’de de farklı yerlere taşıdığının farkındayız. Valimiz çok atak, çalışkan ve ön görüsü olan bir insan. İnanıyorum ki Samsun’da güzel işler yapacaklardır. Samsun geçmişte olduğu gibi güzel günlerini yakaladı ve yakalayacaktır” diye konuştu.

Topbaş: “Partili Cumhurbaşkanlığı ile Türkiye daha farklı noktalara gelecek”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’ye geri dönüşünü değerlendiren Topbaş, “Cumhurbaşkanımız partimizin kurucu genel başkanıdır. Cumhurbaşkanımızın ‘sevdam, aşkım’ dediği partisiyle tekrar buluşması bizi parti mensupları olarak mutlu etti. Bende zaten Cumhurbaşkanımız ile birlikte 40 yılı aşkın siyasette birlikteyim. Kendisinin o iradesi, azmi, gayreti ve cesareti Türkiye’yi şuanda bulunduğu noktaya getirdi ve daha da ileriye taşıyacaktır. Halkımızın da olur verdiği Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle de Türkiye çok daha farklı noktaya taşınacak ve partili cumhurbaşkanlığın ilk adımı atıldı. Kendisinin zaten gayretini ve başarısını biliyoruz. İnanıyorum ki, partimizde bu vesile ile çok daha yeni çalışma süreçlerine girecek. Çünkü Cumhurbaşkanımızın geçmişte il başkanlık döneminde olsun, gençlik başkanlığı döneminde olsun ve bulunduğu her kademede yeni stratejiler ve yeni çalışma metotları ortaya koyacak bir vizyona sahiptir” şeklinde konuştu.

“Direksiyon başında kente dokunmuş oluyorum”
Araç kullanmayı sevdiğini ifade eden Topbaş, “Birde meşguliyet değiştirdiğiniz zaman dinlenebiliyorsunuz. Kentin trafiğini bizzat yaşamak istedim. Başkanımız Yılmaz’da müsaade ettiler ve direksiyon başına geçtim. Beraber sohbet ettik hem de kenti böylelikle daha da rahat görebildim. Arkada olduğunuz zaman böyle iyi göremiyorsunuz. Önde olunca kente dokunmuş ve yaşamış oluyorsunuz. Bizde gördük ve yaşadık. Güzellikleri tattık ve şehri biraz daha yakın tanıdık”

Daha sonra Vali Şahin, Başkan Topbaş’a Samsun Olgunlaşma Enstitüsünde üretilen el yapımı çanta hediye etti. Başkan Topbaş’da Vali Şahin’e İstanbul portreli resim hediye etti.

Konuşmaların ardından Başkan Topbaş, yine direksiyon başına geçerek Büyükşehir Belediyesi ve oradan da Kızılırmak Deltası’na hareket etti.

Gökhan İÇKİLLİ

Son Güncelleme: 03.05.2017 17:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
orhan demırkır 2017-05-03 18:48:14

kadır başkana bırde tekkekoy arkolejı vadısını gezdırsın Yusuf zıya başkan

Avatar
hakkı 2017-05-04 09:12:21

birazda bozuk yollardan gitsin ,görsün samsun büyük şehir belediyesi nasıl çalışıyor...