banner388

İYİ Parti Samsun'daki projelerini açıkladı

İYİ Parti Samsun İl Teşkilatı bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törende, Samsun için hayata geçirilecek projeler tanıtıldı.

İYİ Parti Samsun'daki projelerini açıkladı

İYİ Parti Samsun İl Teşkilatı bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Törende, Samsun için hayata geçirilecek projeler tanıtıldı.

17 Haziran 2018 Pazar 09:50
İYİ Parti Samsun'daki projelerini açıkladı

İYİ Parti Samsun İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla Şehit Ömer Halis Demir Spor Salonu'da bir araya geldi. Düzenlenene bayramlaşma töreninde Samsun için hayata geçirilecek projeler tanıtıldı. Törene İYİ Parti Samsun milletvekili adayları, il ve ilçe teşkilat üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan İş Dünyasından Sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Didem Çebi, trafik kazasında yaralanan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Özyer'in sağlık durumları hakkında bilgi verdi. İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayları Bedri Yaşar, Hüseyin Acar, Birsen Öztürk, Akın Üner, Önder Fatih Şenol ve Ayşe Ayan Samsun'un sorunları ve üretilecek çözümler hakkında açıklamalarda bulundular.

İŞTE O DEV PROJELER

Yapılan konuşmaların ardından Samsun'a büyük katkı sağlayacak ve Samsun'da işsizlik sorununu ortadan kaldıracak projeler tanıtıldı. İlk olarak Bafra, Çarşamba, Terme ve bölgeye hizmet verecek dev entegre gıda tesislerinin tanıtımı yapıldı. Bu proje sayesinde çiftçinin net gelirinde en az 5 kat artış olacak. Havza ve Vezirköprü merkezli dev jeotermal sera kompleksleri yapılacak.  Hedef ise Samsun'dan en az 1 milyar dolar tarım ürünleri ihraç etmek olarak belirlendi. Turizm sektörüne yapılacak yatırımlarla hedef 2 milyon turiste ve 1 milyar dolar turizm gelirine ulaşmak. İlaç üretiminde Samsun lider şehir olacak. Samsun Kanser İlaçları Üretim Merkezi kurulacak. Bu sayede bin kişiye direk, 3 bin kişiye dolaylı iş imkanı sağlanacak. Samsun'a yerli otomobil fabrikası kurulacak. Otomobil fabrikasıyla 10 bin kişiye direk, 30 bin kişiye de dolaylı iş imkanı sağlanacak.

Son Güncelleme: 18.06.2018 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.