banner388

İLKADIM'DA MUHTARLAR BİRLİKTELİĞİ

İlkadım Muhtarlar Derneği ilk birlikteliğini ortaya koydu.

İLKADIM'DA MUHTARLAR BİRLİKTELİĞİ

İlkadım Muhtarlar Derneği ilk birlikteliğini ortaya koydu.

13 Ağustos 2021 Cuma 14:06
İLKADIM'DA MUHTARLAR BİRLİKTELİĞİ

İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin başkanlığında toplanan İlkadımlı muhtarlar, İlkadım Kaymakamlığı Mütevelli Heyeti seçimlerine iki muhtar adayı çıkarmaya karar verdi. Akgöl Mahalle Muhtarı Kamil Tuğrul ve Unkapanı Mahalle Muhtarı Erdin Çiftçi'yi aday gösteren dernek üyeleri, İlkadım Kaymakamlığı’nda yapılan seçimlerde birlik ve dayanışma örneği gösterdi.

İlkadım Muhtarlar Derneği’nin aday gösterdiği Akgöl Mahalle Muhtarı Kamil Tuğrul ve Unkapanı Mahalle Muhtarı Erdin Çiftçi İlkadım Kaymakamlığı Mütevelli Heyetine seçildi.

Seçimin ardından dernek binasında bir açıklama yapan İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin; “İlkadım bizim evimiz, bütün mahallelerimiz ile İlkadım'ı bir bütün olarak görüyoruz. Bütün muhtarlarımızla bundan sonraki süreçte birlikte hareket etmek için mücadele edeceğiz. Amacımız muhtarlık görevimizi millete hizmet için kullanmak. Kim olursa olsun kişisel çıkar amaçlı makamlarını kullananlara karşıyız. İlkadım'ın hizmet birliğini sağlamak için birlikte hareket ediyoruz. Birliktelikten güç doğar. Biz muhtarlar olarak İlkadım'a hizmet için bu birlikteliği sağladık. Tek amacımız  hizmetlerimize birlik ve dayanışma içinde devam etmektir“ dedi.

Son Güncelleme: 13.08.2021 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.