banner388

Hakan Karaduman: İlk turda bu işi hallederiz

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, “Süreci başladığımız gibi tamamlarsak ilk turda bu işi hallederiz” dedi.

Hakan Karaduman: İlk turda bu işi hallederiz

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, “Süreci başladığımız gibi tamamlarsak ilk turda bu işi hallederiz” dedi.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 16:41
Hakan Karaduman: İlk turda bu işi hallederiz

Samsun haber - AK Parti Samsun teşkilatı seçim hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman önemli açıklamalarda bulundu.

“HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPIYOR”

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, “24 Haziran seçimleri, Türkiye için yeniden bir dirilişe ve şahlanışa vesile olacaktır. Türkiye’nin bir an önce belirsizlikleri aşarak, ülkemizin geleceğine yönelik kararların daha güçlü şekilde alınması ve uygulanabilmesi için yeni yönetim sistemine geçiş aciliyet arz etmektedir. Milletvekili adaylarımızın hepsi şuan sahada ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatıyorlar.  İl ve İlçe teşkilatlarımız sürekli sahada sürekli hemşerilerimizle beraber. Teşkilatımızda herkes üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Süreci başladığımız gibi tamamlarsak ilk turda bu işi hallederiz. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin ülkemiz adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“ALLAH’TAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ”

Kaza geçiren İYİ Parti Samsun heyetine geçmiş olsun dileklerinde bulunan Karaduman, “Kırıkkale Balışeyh mevkiinde elim bir kaza neticesinde yaralanan İyi Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Milletvekili Adayları İbrahim Özyer ve Önder Fatih Şenol, Samsun Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Recep Güleroğlu ve araç sürücüsü Alper Özyer’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyoruz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iyi 2018-05-30 17:57:43

hayaller hayaller ilk turu görmeden bence ortalıktan kaybolun kazan kaynadı çok fena