banner388

Güvenli Kent Güvenli Yaşam

Samsun Şubesi Makina Mühendisleri Odası(MMO) 2016 yılının ilk “Asansör Sektör Toplantısı”nı gerçekleştirdi.

Güvenli Kent Güvenli Yaşam

Samsun Şubesi Makina Mühendisleri Odası(MMO) 2016 yılının ilk “Asansör Sektör Toplantısı”nı gerçekleştirdi.

27 Mayıs 2016 Cuma 17:45
Güvenli Kent Güvenli Yaşam

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Bafra, Canik, Tekkeköy, 19 Mayıs, Asarcık, Terme ve Salıpazarı Belediyeleri yetkilileri, asansör bakım firmasının ve asansör montaj firmalarının katıldığı toplantıda “Asansörlerde Piyasa Gözetimi ve Denetimi, Bakım, İşletme ve Periyodik Kontrol Uygulamaları ve Asansör Yıllık Periyodik Kontrol Kriterleri” konusunda MMO Samsun Şubesindeki Sayman Üyesi Aycan Türkel detaylı bilgi verdi.
Toplantı ile ilgili açıklama yapan Aycan Türkel Bafra, Canik , Tekkeköy , 19 Mayıs , Asarcık , Terme ve Salıpazar'ı İlçe Belediyeleri ile Makina Mühendisleri Odası Asansör Kontrol Merkezi arasında imzalanacak olan protokollerin yürürlüğe girdiğini açıkladı. Yapılacak olan kontrollerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, yerel yönetimler ve asansör sektörü ile birlikte hareket ederek kontrolün yanı sıra daha eski yıllarda da olduğu gibi merdiven altı asansör montaj ve bakım firmalarıyla da mücadele edeceklerini vurgulayan Türkel, Güvenli Kent Güvenli Yaşam ilkesi doğrultusunda yapılacak olan denetimlerde elde edilecek verileri de kamuoyuyla paylaşacaklarının altını çizdi.
 

Son Güncelleme: 06.06.2016 13:00
Anahtar Kelimeler:
ToplantıAsansörFirma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.